Brit toplista: csak a hetedik a The Last Guardian

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 12.
  • Toplista
Link másolása
Megérkeztek az év utolsó nagy megjelenései, a The Last Guardian és a Dead Rising 4 próbálhatta meg felforgatni a brit játékeladási toplistát. A probléma csak az, hogy egyikük sem járt sikerrel.

A két újonc közül a Dead Rising 4 (teszt) került ki győztesen, azonban a Capcom zombivadászatának is csak egy ötödik helyre futotta, míg a The Last Guardian a hetedik helyen kezdett.

Utóbbi egyébként még így is lenyomta az Ico és a Shadow of the Colossus nyitányát - a játékipar növekedését szemlélteti, hogy a Shadow of the Colossus még ezekkel a számokkal is aranyérmes volt annak idején.

A toplistát ezúttal a Call of Duty: Infinite Warfare (teszt) vezeti, amely a harmadik helyről küzdötte fel magát az elsőig. Utána következik a FIFA 17, majd a Battlefield 1, míg a Final Fantasy XV csak a negyedik lett, miután 75 százalékkal csökkentek az eladásai az elmúlt héthez képest.

  1. Call of Duty: Infinite Warfare
  2. FIFA 17
  3. Battlefield 1
  4. Final Fantasy XV
  5. Dead Rising 4
  6. Watch Dogs 2
  7. The Last Guardian
  8. Pokémon Sun
  9. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
  10. Pokémon Moon
  11. Grand Theft Auto V
  12. Just Dance 2017
  13. Forza Horizon 3
  14. Fallout 4
  15. Rocket League
  16. Minecraft: Xbox Edition
  17. Dishonored 2
  18. Steep
  19. Super Mario Maker
  20. Titanfall 2
17.
17.
Yanez
#16: Amiről Te beszélsz az a single vs multi. Van aki az egyiket szereti, van aki a másikat. Az pedig, hogy a multis játékok jobban fogynak, nem meglepő, mivel nagyobb ígény van rájuk, ergo az emberek jobban szeretnek játszani egymással, mint egyedül. mellesleg én is single párti vagyok. :)
16.
16.
azureknight0715
Sok agyhalott aki folyamatosan ezeket a játékokat veszi :D Komolyan szégyen hogy ezek a játékok a toplistások, semmit sem tanítanak, évente jönnek ki 0 változással és folyamatosan megveszik. Elég elszomorító. Az olyan játékokban meg ahol kell egy kevés skill kell ,vagy ami elgondolkoztat a története azt leszarják... Én tegnap vettem ps prot és csakis 2 game kellett nekem. A ff XV és a last guardian. Egyiket sem bántam meg.. Ellenben hülye fejjel pc-re nemrég megvettem a bf-et amit azóta havernak adtam hogy nyomja mert nagyon durván meguntam és érdektelenné vált számomra rövid időn belül.
15.
15.
KőbányaKispest
A Titanfall 2 annyira jó lett, de...

....a Skyrim SE_ből, Pokémon Sun-ból, de valami Steep nevű azt se tudom mi a szarból is többet adtak el. De hogy azt a kurva Cod-ot veszik... Mindent elárul az emberek értelmi szintjéről.
14.
14.
shatterhand
#12: Star wars is szar. Meg a micimacko. Ja meg nyaron a strand, a fagyi. Telen a forralt bor. Pfuu de sok van amire megse igaz akkor:)
12.
12.
Őrnagy
Ja, amit a legtöbben kedvelnek, az általában szar. Ez így van a zenében, irodalomban, filmben, politikában, stb, stb. Persze vannak kivételek, csak nagyon ritkán.
11.
11.
kamgecam
10.
10.
shatterhand
#1: Most akkor megse veri szarra a bf iden? Nem ugy volt?
9.
9.
user101
Nem most volt egy cikk, hogy bukás a COD meg a kutya sem veszi, oszt mégis vezeti az eladásokat ?! :)))
7.
7.
Stranger
#3: Nyugi odáig még ellátnak, szénné van marketingelve egy átlagjátékhoz képest...
6.
6.
sloth
#3: Nem kell az egesz társadalmat belekeverni egy ilyen statisztikába, sokkal egyszerűbb magyarázata van a cod, bf konstans jó helyezésének: több a casual mint a hardcore gamer.
5.
5.
dcba
Gyerekek, a Last Guardian angliaban csak Penteken jelent meg, raadasul semmifele reklamja nem volt sehol a varosban, igy nem csoda, h sokan nem vettek meg.
4.
4.
PaprikaJancsi
Annyit csúsztatták, hazudtak a játékkal kapvsolatban, hogy nem is csodálom az hetedik helyet.
A Dead Rising 4-re kíváncsi vagyok, marhára bejön ez a karácsonyi feeling.
3.
3.
p3ti
Borzasztó rétegjáték. De nem ez a legszomorúbb...hanem az hogy csak idáig lát a nagytömeg. Cod,Bf1 stb... és az ilyen egyedi JÁTÉKOK kb. Semmi figyelmet nem kapnak,mert a társadalom buta és szűklátású. Szomorú
1.
1.
Neo1989
Látom a COD még mindig menő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...