Öt napig kipróbálható lesz a CoD: Infinite Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
Alig egy hónappal a megjelenés után öt napig nyúzhatjuk a Call of Duty: Infinite Warfare-t. Csütörtöktől hétfőig belekóstolhatunk a multiba, a kampányba és a zombimódba is - ennyire nem viszik az új részt?

December 15-20. között ingyenesen kipróbálhatóvá válik a Call of Duty: Infinite Warfare PS4-en és Xbox One-on. Az ötnapos időszak alatt a kampány első két küldetését játszhatjuk végig, a kompetitív multiban a 15. szintig fejlődhetünk, míg a zombimódban a 3. szintig. Magyarán a játék mindhárom fontosabb szegmensét górcső alá vehetjük.

A PS4-játékosok számára PS Plus-előfizetés szükséges, ha a multira és a zombimódra kíváncsiak, az Xbox One-osok pedig Xbox Live Gold-tagsággal bírhatják működésre a játékot - még akkor is, ha csak a kampánnyal játszanának.

Statisztikáinkat, elért eredményeinket és cuccainkat továbbvihetjük a teljes verzióba, ha úgy döntünk, hogy megvásároljuk a játékot. Ez esetben nem kell újra letöltetnünk a 60 GB-os klienst.

Elemzők szerint az Infinite Warfare-ből jelentősen kevesebb fogyott, mint tavaly a Black Ops III-ból, érthető, hogy az Activision szeretne új vásárlókat szerezni az ünnepi időszakban.

21.
21.
miseszHUN
Nem úgy volt hogy a dlc-k után elérhtők lesznek a "maszek" játékosok által kreált zombi térképek? Vagy rosszul tudom?
18.
18.
GAMEROD
Nem lenne olyan rossz, de engem ebben is idegesít a folyamatos lövöldözés. Beleuntam már.
17.
17.
Eragon51
#13: azt ugye te is érzed hogy nagyon hülye párhuzamot vontál?
16.
16.
s4jtqkac
#12: Az ilyen kommentek mindig úgy hangzanak mintha az adat valami nehéz, rossz fogású holmi lenne a letöltés meg költöztetés..
15.
15.
user101
A kukorica szimulátorban konkrétan az a cél, hogy elkerüld a darálásrt... ;)
14.
14.
Dave567
#8: Melyik játékban nem kell darálni?
13.
13.
tasareo
#12: Akinek live goldja van, annak fél óra a letöltés, mert annak internetre is fussa talán hamár livef*szomja van nekije
12.
12.
DarkLord
Csóró gyerek leszedi lassú internettel 2 nap alatt, majd állandóan kivágja, mikor beakar lépni mire leszedi és eldobja a fenébe kb. ennyire futja az 5 napból :D Amúgy nem értem sok játéknál, ha megadják, hogy xy napig elérhető ingyen, akkor miért nem teszik letölthetővé 1 héttel azelőtt, hogy mindenki szépen leszedhesse és, mikor indul az 5 nap már az első percétől tudja élvezni csóró. Amúgy lehet kipróbálom a kampány miatt az első kettőt látom lehet tolni, mondjuk azért meg leszedni felesleges 60 gb-ot....meglátjuk nagyon nem vonz engem amúgy.
11.
11.
Ooorky
https://m.youtube.com/watch?v=q4PGf8fS8Ek
10.
10.
Neo1989
Talán elég lett volna 4 évente kiadni egy részt. A Ghost óta minősíthetetlen a sorozat.
9.
9.
crytek
PC-re vajon kiadják majd ilyen formán? Tippre nem mivel ott mindenki végigszaladna a singlen azt senki nem venné ahogy eddig se :)
8.
8.
Beniciodeltoro
#1: Én meg azt remélem hogy nyugdíjba mennek és az életben nem adnak ki semmit, darálós xar.
6.
6.
Jhonyy
Elso napos vetel volt nekem,de elmondom hogy tenyleg nagyot csalodtam meg is bantam volt hogy 70eu adtam ete,nem mondom szep a grafika meg minden,de valahogy nem oda valo volt.**Multi peddig katasztrofalisan van megcsinalva,nekem egyszer nem tetszik,most is ott van a polcon nem jatszok vele,inkabb jatszom a 3-ast mert az legalabb megeri a multiti,ez van.Van akinek tetszik de nekem nem jott be.Inkabb azzal deus ex mankidet vettem volna meg lehet jobban jartam volna.Persz ez csak az en velemenyem...cal of duty infinitrol.
5.
5.
user101
COD-okról nem tudok nyilatkozni, messzire elkerülök minden multis címet és ezeknek a 4 - 6 órás single kampánya - már amelyiknek egyáltalán van - nem érnek ennyit nekem... ( Az MW1-2 életem legrosszabb és legidegesítőbb single "élménye" volt, a buta AI-val, a csőbe-zárt korlátoltságával, együgyű merev scriptjeivel. Soha semmilyen játékot nem hagytam félbe azóta sem. A Blue Estate ami egy rail-shooter ( !!! ) is sokkal szórakoztatóbb és változatosabb élmény volt ! ):

Ellenben azt is megértem, hogy aki több száz / ezer órát képes beleölni multiba, annak baromira megéri. Rengetegen CS:GO-znak, miért ne játszhatnának az IW-vel is. Nekem is jobban bejön a sci-fi világ, nem lehet mindenki konzervatív ww2 mániás...

A Dishonoreddel viszont csak technikai problémák voltak, ellenben a Maffia3-al, ami viszont minden szempontból félresiklott...
4.
4.
Mortis
jó volna pc-re is. tökéletes volna a kampány egy kis levezetőnek vizsgák közé, mint agyaggalamb lövészet.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Én örülök hogy ennyire lehúzták, így olcsón meg lehet venni. Mert messze nem olyan rossz mint állítják.
2.
2.
koviprog
már 4000 ft.-ért is van kulcs szóval nem viszik, ahogy a Mafia 3-at sem és ahogy a Dishonored 2 is elhasalt nem értem minek ennyi energiát fektetni bele, ha a végeredmény katasztrófa.
1.
1.
Gumiember
Remélem ezek után magukba szállnak és elkezdenek egy értelmes játékon dolgozni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...