Masszív világháborús csatákkal hódít az Enlisted

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gaijin Entertainment egy új második világháborús shootert jelentett be. Az Enlistedben akár 100 fős csatákat is vívhatunk orosz hadszíntereken és a normandiai partraszállást feldolgozó pályán. Indul az adománygyűjtés.

A Gaijin Entertainment egy új második világháborús shootert karolt fel, a csapatalapú küzdelmekre koncentráló Enlistedet a Darkflow Software fejleszti PC-re. A megjelenés kicsit rendhagyó módon történik: a játékot modulonként vásárolhatjuk meg, az első két kampány egyenként 20 dollárt kóstál, 50 dodóért pedig mindkettőt megkapjuk és hozzáférhetünk a zárt bétához is.

A korai hozzáférésben leledző modul a moszkvai csatát és a normandiai partraszállást dolgozza fel. Mindegyik többlépcsős harcot kínál, konkrét karaktereket irányíthatunk, illetve korhű fegyvereket vehetünk kézbe. Többféle játékmódban nyomulhatunk, azonban ezeket még nem hozták nyilvánosságra. A cél az, hogy valósághű csatákat dolgozzanak fel, ahol nem mindig volt kiegyenlített a küzdelem a két fél között.

Az Enlisted a Gaijin saját motorjára, a Dagor Engine-re épül. A segítségével akár 100 játékost megmozgató csatákat vívhatunk pusztítható környezetben.

Idővel még több autentikus csatával bővülhet a játék, ha az adománygyűjtés különböző céljai teljesülnek. 250 ezer dollárnál elkészülhet a tunéziai kampány, 500 ezernél pedig a játékosok szavazhatják meg a modul témáját. Egymilliónál elkészülhetnek a konzolos változatok is.

7.
7.
pszihoapu
IIWH multis moka 50 dodoert?
maradok a H&G-nel tok ingyen.;)
5.
5.
crytek
Jól értem ez multis cucc lesz?
3.
3.
Beniciodeltoro
Most már igazán kijöhetne egy 2. VH-s játék PS4-re, és ne hogy COD legyen mert a tökömnek se kellene.
1.
1.
Hunszi
Kár, hogy az ilyen játékok általában csak szemfényvesztésen alapulnak, majd végül csúnyán befuccsolnak, amikor a játékmehanikára kerül a sor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...