Kiderült, hogy mikor jön a Yooka-Laylee

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A vártnál kicsivel később, de úgy fest, áprilisban biztosan megjelenik a Nintendo 64-érát idéző Yooka-Laylee. Rossz hír is jutott mára azonban, mert éppen a nintendós premier vált bizonytalanná a minap.

A Playtonic Games bejelentette, hogy 2017. április 11-én kerül boltokba a Yooka-Laylee. A rossz hír azonban, hogy jelen állás szerint csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül el a játék: a Wii U-s változatot előre nem látható technikai okokból lelőtték, most éppen azon dolgoznak a srácok, hogy a Nintendo Switchen azért tiszteletét tehesse a derék kaméleon és a haverja.

A fejlesztők ígérete szerint azok, akik a Wii U-s változat miatt támogatták a játék Kickstarter-kampányát, ingyenesen válthatnak a PC-s, a PS4-es vagy az Xbox One-os portra, és a switches kiadás esetében is lehet hasonló opcióra számítani. A pontosabb infók megérkezéséig az új trailerrel lehet vigasztalódni.

2.
2.
Darksiders84
Nagyon erősen jó volt akkoriban ez a mesés Banjo széria, hangulatos dallamokkal, látvánnyal, ötletes ugri bugri részekkel. Most ez szinte ugyan az , de már nem biztos , hogy ugyan úgy fogjuk élvezni annak ellenére , hogy én is nagyon várom. Donky Kong 64 is aranykorát élte a Rare műhelyéből.
1.
1.
Instict99
Croc+Spyro= Yooka Laylee...nagyon várom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...