Sniper Elite 4 - a Führer sem menekül

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 14.
  • Videó
Link másolása
A Rebellion egy nyúlfarknyi előzetessel igyekszik meggyőzni a rajongókat, hogy érdemes lesz előjegyeztetni a Sniper Elite negyedik részét. Az előrendelői bónuszküldetésben ismét Hitler lesz a célpont.

Jövő februárban debütál a Sniper Elite-sorozat negyedik epizódja, amihez ezúttal is jár majd előrendelői bónuszküldetés. A Target Führer címre keresztelt pályán egy titkos U-Boat-gyárba kell beszivárognunk, ahol aztán Hitler kiiktatása után a létesítményt is fel kell majd robbantanunk. A küldetést ezúttal kooperatív módban is kipróbálhatjuk.

A Sniper Elite 4 február 14-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Neo1989
Szerintem ezt már kissé túl tolták, a filmeknél dettó. Jó persze tudjuk gonosz náci...stb. De az oroszok által elkövetett nemi erőszakról v a Japánra dobott amcsi atombombákról semmilyen játék nincs.
Pedig fordítva milyen érdekes lenne. V akár azt is lehetne h az amcsik h lopták el a németek hadipari fejlesztéseit. Lásd Fritz X v Ho 229-es.

Ja persze ez tabu hiszen a németek gonosz nácik így 71 évvel háború után is. Az amcsik meg az indiánok kiirtói, a demokrácia védelmezőinek számítanak.
4.
4.
joshfeed
Nagyon unalmas már, de nyilván Brit a fejlesztő cég és szerintem fel is koncolnák őket ha Sztálin, Roosevelt, urambocsá Churchill lenne a célpont és természetesen egy Német mesterlövésszel kéne mindet véghez vinni.
Könyökömön spriccel már a szövetségesek hypolása minden katonai színtéren a játékprogramokban.
2.
2.
koviprog
ez most megint minek? 4.-ik rész? lassan poháralátétnek adják az előző részeket is. Lényegében a legelső volt egyben a legjobb is.
1.
1.
BlackTreff
Pont erre vártam, hogy megölhessem 39. alkalommal is Hitlert...viccet félretéve, lehetnének kicsit kreatívabbak is már!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...