Megjelent a Super Mario Run

Végre elérhető iOS-en a Nintendo legújabb mobiljátéka, a Super Mario Run. Az elemzők hatalmas sikerre számítanak: már az első hónapban meglehet a 30 millió letöltés, és akár 60 millió dollárt is kaszálhatnak a kiotóiak.

A Super Mario Run biztosan nem találja fel a spanyol viaszt, lévén egy egyszerű auto-runner platformerrel van dolgunk, melyben a játékosnak csak az ugráshoz kell nyomkodnia az érintőkijelzőt a megfelelő időben.

Mégis, a márka van olyan erős, hogy a rajongók egyből ráharapjanak. A játék már tölthető iOS-re, azt azonban nem árt tudni, hogy mindenképp állandó internetkapcsolatra lesz szükség hozzá.

A Superdata becslései szerint a Super Mario Runt 30 millióan tölthetik le az első hónapban, így akár 60 millió dollárt is kasszírozhat vele a Nintendo. Habár a játék első pár pályája ingyen is kipróbálható, a teljes tartalom 10 dollárba kerül.

Az elemzőcég szerint a nosztalgiafaktor kulcsfontosságú lehet a játék sikerében, elvégre a játékosok a gyerekkori kedvencükkel immáron mobilon is játszhatnak, emellett a karácsonyi időzítés is szerencsés volt a Nintendo részéről.

Az androidos verzió megjelenési dátuma még nem ismert.

8 komment - szólj hozzá!