Csak jövőre indul a Dreams bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Elég régóta készül a Media Molecule új PS4-exkluzív címe, a Dreams. A LittleBigPlanet fejlesztői ugyan 2016 végére ígérték a bétaverziót, de ebből nem lesz semmi, nem akarnak hibás, befejezetlen játékot kiadni a kezükből.

A Media Molecule csapata ezúttal is egy felhasználói tartalmakra épülő játékkal jelentkezik. Ahogy a címe is mutatja, a Dreamsben szürreális álomvilágban kell pályákat készítenünk, amiket aztán megoszthatunk másokkal is. Egészen elképesztő assetekből válogathatunk, itt tényleg csak a képzeletünk szab határokat.

A srácok egy blogbejegyzésben sajnálkoznak, amiért a béta beígért dátumát nem tudják tartani, így csak valamikor 2017-ben próbálhatjuk ki a PS4-exkluzív címet. A rendező, Siobhan Reddy szerint a játék "nagyon nagy", így több időre van szükségük ahhoz, hogy a Dreams bétája a nyilvánosság elé kerüljön.

A stúdió nem akar felületes munkát kiadni a kezéből, elvégre a játék nemcsak a rajzolásról és a szobrászkodásról szól, önmagában is működnie kell, azaz a narratívának, az animációknak, a zenéknek és a hangoknak is gördülékenynek kell lennie. A végeredmény sokkal rugalmasabb lesz, mint a LittleBigPlanet. Szerencsére jó úton haladnak, nagyon termékenynek bizonyult az óév.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...