The Division - úton a PS4 Pro-támogatás

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 18.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft még karácsony előtt elérhetővé teszi a The Division következő frissítését, ami többek között a játék PlayStation 4-es verzióján is eszközöl változásokat - végre befut a PS4 Pro-támogatás.

Ugyan nem volt problémamentes a The Division éveleji nyitánya, de a Ubisoft hitt a játékában, így őszre nemcsak, hogy sikerült kigyomlálni minden korábbi idegesítő és a rajongókat távol tartó hibát, de lényegében második virágzását éli a játék.

A csapat kitartó munkája, illetve a nemrég megjelent és nagyon jól sikerült Survial DLC pedig azt eredményezte, hogy ismét annyian nyüstölik a játékot, mint a kezdetekben. Hogy az érdeklődés ezúttal meddig lesz fenntartható, egyelőre nem tudni, de az már most látszik, hogy a Ubisoft mindent megtesz, hogy kézben tartsa a dolgokat. Egyrészt nemrég megerősítették, végre érkezik a DirectX 12-támogatás, a napokban pedig azt is bejelentették, hogy a Watch Dogs 2-ben vagy a Steepben már elérhető PS4 Pro-támogatás se várat már sokáig magára, ugyanis december 20-án az is befut.

A The Division egyébként legközelebb valamikor 2017 elején frissül megint egy nagyot, akkor érkezik a korábban bejelentett fizetős DLC-k utolsó darabja, a Last Stand.

A játék egyébként ma még ingyen játszható, kizárólag PC-n.

8.
8.
Firsttime
Még úgy ötezret adnék is érte, season passal együtt. Kb Ennyit ér meg nekem, hogy így a téli időszakban a téli Manhattanben grindoljak.
7.
7.
user101
Egyrészt még mindig drága ( g2a-n is shielddel, postával drágább, mint a Steam-es ár :) ennyit szerintem nem ér a játék. Singleben semmiképp, multiban haverokkal nagyon nagy idézőjelek közti talán?!

Másrészt, ha már egyszer kijátszottam 30-as szintig ( vagy előbb ráunt valak ) azt már ez a patch sem hozza vissza a halálból. Ez sokkal inkább szól a tesztnek és a leárazásnak. A játéknak vége. Nem most, már régen.

De sebaj, ha az ubinál van eszük akkor tanulnak belőle, ha nem továbbra is félkész szarokat adnak ki. Ez a játék számomra még most sincs kész ( jobb, mint megjelenéskor, de messze van egy teljes értékű címtől ).

Ha most kéne döntenem, százszor inkább adnék pénzt a Battlefrontra, mint erre, pedig az is csúfosan indult és iskolapéldája a pofátlan lehúzásnak. De idővel legalább eljutott valahová és nem csak helyben toporgott.

Ettől függetlenül mind a két cég dögöljön meg! :DDD
3.
3.
kamgecam
Azt lehet tudni miben támogatják a Pro-t?Csak 4k lesz vagy részlet-gazdagab grafika és vagy magasabb fps?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...