Star Wars: Battlefront - lesz kampány a folytatásban

Ugyan még semmit nem tudunk a Battlefront 2-ről, az EA egyik alkalmazottja, Justin McCully egy podcast során megerősítette, hogy a Motive Studios csapatával közösen fejlesztett második részben már egyjátékos mód is lesz.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#2: Igaza van részben. Szutyok nem lett de egy sima középszer a film. 2. nézése halálra untam magam.
#13
#3: Kicsit nézz utána ennek a tök más rendezi dolognak.

Produced by
J.J. Abrams ... executive producer

S igen nem rendezni fogja,
1, de ha már a közelébe megy sem érdekel.
2, szarnak a folytatása csak szar lehet akárki rendezi. Képzeld el a Star wars én kicsi pónim kiadását. Tök mindegy ki rendezi az akkor is az én kicsi pónim.

Amúgy meg mindenről meg fogják kérdezni JJ véleményét. Ep. 8 egy az egyben olyan lesz mint az EP7
#12
#9: Nem volt maradandó ja, de ne felejtsük el, hogy nem Giacchino volt az elsődleges zeneszerző, időközben ugrott be és volt kb. másfél hónapja rá. VAgy még annyi se.
#11
#8: Egy-két jó témát írt az Episode VII-hez (Rey pl. plusz jól keverte a régi dallamokat az újakkal), de a Rogue One-hoz kb. semmi köze.
#10
Amikor a hetet néztem azt hittem a dancso videoját nézem szakszerűen, de aztán hamar rájöttem: az nem szokott ilyen rossz lenni... ;)
#9
#8: A Zsiványhoz semmi köze nem volt John Williams-nek: az őt helyettesítő fickót hibáztasd, mert tényleg nem volt maradandó a zene.

Az EP7 alá komponált dalok viszont igen is jók lettek; mindmáig nem értem a sok siránkozót: több lett benne a lassú traktus, de így is jópár instaklasszikust hozott - Snoke, Rey's Theme, March of the Resistance, The Jedi Steps
#8
#1: Én úgy gondolom ,hogy csak sötétebbre kelett volna csinálni. Szerintem ha picit "horrorisztikus" lenne se okozna gondot ennek az univerzumnak. Ja és a zenék .. Sajnos John Williams megsüketült az utobbi 10 évben (ahogy a Rouge Onenal is tapasztalható)...
#7
#1: Igazad van nagyon gagyi film volt az uj se érdekel a 7 rész után a játék annál inkább
#5
#3: Mission impossible, hagyd :D
#4
#3: #1.-esnek válasz.
#3
tök más rendezi a 8.-at ,de mindegy...
#2
#1: Grat.
#1
JJ féle EP8? A szutyok EP7-nek a folytatása? Nah erre mostantól nem vok kíváncsi.