Felemás eredménnyel rajtolt a Super Mario Run

A letöltések száma felülmúlta a várakozásokat, azt azonban nem tudjuk egyelőre, hogy mennyien fizették ki a 10 eurót a teljes tartalomért. Részben ettől tartanak a Nintendo befektetői is, a cég részvényei zuhanni kezdtek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#6: Nekem sem a hangulattal van a bajom, de akármilyen "nehéz" is, engem nem köt le valami ahol csak a képernyőt kell "bökdösni" adott pillanatban, és minden mást "magától" csinál a játék.
#15
#13: Ez úgy majdnem minden játékukra igaz. Sajnos nintendoék nemismerik az indie fogalmát. Sok indie cím köröket ver a nintendo kínálatára.
#14
Ez a játék tökéletesen mutatja milyen szinten van a Nintendo.
#13
YanezModerátor
A Nincstendó ismét méltó volt önmagához, és mindenki fölé árazott. Amúgy nem az árral van baj, hanem amit kínálnak érte. Ám nagynehezen ezt is lenyelném, ha nem lenne konkurencia, ahol nem egy ehhez hasonlót lehet találni, sôt sokkal jobbakat és ingyen, vagy f2p, ha úgy tetszik. Pl Rayman Adventures, köröket ver rá!
#10
A százezredik random runner mobilra ? Hiánypótló ! Mi, hogy fizetős ? Zseniális ! :D
#9
10€...az durván 3-4 óra meló.
Ha ez többet nyújt, mint 3-4 óra szórakozás, akkor megèri.
Ha nem, akkor úgy vagyok vele, hogy a nehèz melóval megszerzett pénzemet másra költöm!
#8
Hát 10€-t nem ér...azzal a 3 pályával tök jól elvagyok. Hangulatos meg minden, de az a baj, a fullos játék nem valami tartalmas. Összesen 20 pályácskát kapunk a 10€-ért. Az bakfitty. A szokásos 1-2€-t gondolkodás nélkül lecsengeté az ember, de az a baj, pont iylen mókákat, ingyen szoktak F2P formátumban kinálgatni. Majd rájönnek. :)
#7
Ez egy unalmas "egygombos" semmi. Hiàba van Mario köntösbe csomagolva, attól még egy gagyi run jàték marad. Ingyen se kéne. Egy perc utàn töröltem. Kukàba való, nem hogy mèg 10 euro!
#6
sztem baromi jo es hangulatos lett es bizony az ossze coin begyujtese izzaszto melo
#5
#4: Mennyi pálya van benne? Amit a játékba lépve látok az nem valami sok, engem csak ez tart vissza a vásárlástól, nekem kevésnek tűnik...
#4
Szerintem abszolut jo jatek. Reszletes sok palya van benne es sokat kell gurizni a kimaxolasert. Teljeserteku jatek, egyedi es otletes. en megvettem.
#3
Én kipróbáltam, de pont az a legzavaróbb, hogy szinte mindent "magától" csinál a játék. Gyakorlatilag tényleg csak ugrálni kell. Ilyenből - azt leszámítva hogy nem Mario - van egy csomó. Egy tízest én nem adok érte. Plusz ami a cikk is említ, hogy mobilon nehéz rávenni az embereket a fizetésre, mert nem ehhez vannak szokva. Bár ez nem feltétlen jó.
#2
aki eddig nintendot vett annak nagy reszenek a 28. mario es elmenyt jelent. akik meg most letoltottek kiprobalasra, azokbol gondolom eleg sokan mar meg is untak az ugrabugralast.
#1
Jó ha ér körülbelül 3 eurót....