Így nézett ki PS3-on az Until Dawn

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 20.
  • Videó
Link másolása
Az Until Dawn elég régóta készült, mire tavaly megjelent PS4-re. A horrorjátékot elsőként PS3-ra jelentették be, és akkor még egy belső nézetes anyag lett volna, melyben a PS Move-val navigálhattunk. Most belenézhetünk a prototípusba!

Alaposan átalakult a 2015-ös premierre a Supermassive horrorjátéka, az Until Dawnt még a 2012-es Gamescomon jelentette be a Sony, mint egy PS Move-exkluzív címet. Azt már tudjuk, hogy a tinihorror végül tavaly jelent meg külső nézetes alkotásként, ám a PtoPOnline csapata nemrégiben előásta a PS3-as prototípust.

Az Until Dawn ígéretesen festett belső nézetes játékként is, rengeteg ijesztgetésekkel, sötét és filmszerű hangulattal:

A Supermassive még egyszer nekiugrott a műfajnak, az Until Dawn mellékága, a Rush of Blood PS VR-ra készült el - ebben is belső nézetben hadakozhattunk a rémekkel.

6.
6.
NECROSMOKE
Szerintem nagyon jol nez ki PS3-on. Az ajto nyitaskor eleg hamar atlepnek a masik helyisegbe mitketten(ez nekem egy kicsit nem realis, de ez legyen az en problemam, amugy is egy beta verziorol beszelunk)
24:35-nel a csaj arrebb lebeg XD
5.
5.
S.ityu
A förtelmes kinézet valószínűleg a nagyon nagyon béta fázis számlájára írható, igazság szerint érdekes ez a verzió, nem mondanám rá hogy rossz, de a végleges termék nem korlátozódott a move-val rendelkező játékosokra és végeredményben előnyére terelődött másik irányba a játékmenet
4.
4.
McDuff
Már a múltkor is amikor volt egy rövidebb videó ebből, már akkor is mondtam hogy sokkal jobban állt volna ennek a játéknak ez a fajta interaktivitás, mint ahogy megjelent. Ebben a videóban még többet láthatunk. Az mondjuk furcsa hogy majdnem minden késznek tűnik, de az arcok mintha a Hitman 2-ből jöttek volna :D
3.
3.
RangerFox
Hehe, azért így belső nézetből is király.
2.
2.
DON GONDOCS
Ez a verzió jobban tetszik.
1.
1.
Yanez
Jézusom, hogy nézett ez ki? Amúgy nem annyira vészes, de a végleges PS4-es változathoz képest, mintha két különböző játék lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...