Szavazz 2016 legjobb játékaira!

Hamarosan itt az év vége, így folytatjuk a régi hagyományt: eljött az ideje, hogy megválasszátok 2016 legjobb játékait! Emlékezzetek, értékeljetek és végül adjátok le a voksaitokat! Nem lesz rövid, 21 kategória vár rád.

Most, hogy nyakunkon az újév, mindenki visszatekint az elmúlt 12 hónapra. Rengeteg ütős játék jelent meg és sajnos csalódásokból is kijutott bőven. Ezúttal is ti szavazhatjátok meg 2016 legjobb játékait 21 kategóriában. Igyekeztünk úgy összeállítani a jelölteket, hogy teljesen szabad kezet kapjatok, nem csak pár címre szorítkoztunk, így bizonyára mindenki megtalálja köztük a saját kedvencét. Ha mégsem, legfeljebb a lista aljára bevésed - azt is elfogadjuk.


2016 fontos évnek számított  a játékiparban, elvégre megjelentek az első VR-headsetek, az év végén pedig valósággal tobzódtunk a virtuális valóságra épülő címekben. Tavalyhoz képest néhány kategóriát elhagytunk, hogy átadjuk a helyüket az új trendeknek.

Fontos! Idén is a jó öreg Google-szavazógépet állítjuk hadrendbe, annyi megkötésünk van csupán, hogy mindenképpen be kell jelentkezned a Google-fiókodba a voksoláshoz, így cserébe tisztább és pontosabb végeredményt kapunk.

Kategóriánként több négyzetet is bejelölhetsz.

A szavazást lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk.

 

119 komment - szólj hozzá!