Szavazz 2016 legjobb játékaira!

Hamarosan itt az év vége, így folytatjuk a régi hagyományt: eljött az ideje, hogy megválasszátok 2016 legjobb játékait! Emlékezzetek, értékeljetek és végül adjátok le a voksaitokat! Nem lesz rövid, 21 kategória vár rád.

Kommentek

#119
#118: Mivel nem jelent meg psre így nem is lesz hír. Az indie-be beleférne.
#118
My Summer Car? GK-n még egy hírt se láttam eddig róla, pedig nem egy közönséges autós játék.
#117
Duum, á Dö Löszt Gardián és a Fájnál Fannika 15 vót a legjobb gyermekeim.
#116
Az a baj, hogy már leadtam a szavazatot, de nem volt benne az év csalódása listában a Division, így nem nyomtam semmire (elfelejtettem, hogy lehet írni is)
Legyetek már jó arcok, és számoljatok +1-et arra a szarra a nevemben, köszi skacok! :)
#114
#108: azzal nem is lenne baj, ha bereccsenne 1-szer 1-szer...nekem konkrétan az a bajom vele, hogy nagyon sokszor nincs meg az a 30 fps se és ez nagyon érzékelhető sajnos. Ha csak bereccsenne óránként 1-szer a fenét se érdekelné.
#113
Én személy szerint a Doomra kíváncsi lennék hogy a 3 ban benne van-e.
#111
#101: Éppen azért is. Mert úgy ugye nem csak az lenne minnél kat.-nál feltüntetve amivel a legtöbben játszottak, hanem látnánk, h melyik a 2., 3. legnépszerűbb játék is az olvasók között, ezzel lehet 1 picit pontosabb képet kapva, hiszen lehet h a 2. + 3. legnépszerűbb pl. hangulatában, grafikai stílusában egészen más, mint az 1. helyezett 1-1 adott kategórián belül. Én a részemről tényleg kíváncsi lennék nem csak a legeslegtöbb szavazatot kapott 1. helyezettekre de legalább az első 3 helyezettre minden kategórián belül.
#107
#106: Hát a Bloodborne az még, mindig az a kategória, ami egy idő után b.ssza a szemem és még mindig nagyon nem tökéletes az, szóval még lehetne mit csiszolni rajta, hogy stabil legyen az fps...
#106
#104: Igazad van a bloodbornal kapcsolatban.nagyon sokat javitottak a patch-el. Az
egyik kedvenc játékom 3-szor nyomtam végig még a kaszát is megszereztem.
#105
#98: Minden évben ki volt téve az összes játék rangsorolva, mellettük a szavazatok számával.
#103
Nálam most a The Last Guardian vitt mindent.Ilyen mesterséges intelligenciát még nem pipáltam a mozgás animácó és Trico pedig hihetetlen részletgazdag és kidolgozott.Kár a technikai bakikért szaggatásokért mert különben a gen játéka is lehetne.Bár eltekintve a pozitivumoktól és negatív dolgoktól mindrnt felülír az az élmény amit ez a játék ad.Kevés könyv film játék képes erre.Talán pont emiatt olyan megosztó a játékosok körében.Egy biztos már most kultjáték.
#102
#77: Hagyd rájuk, vannak szerencsétlenek akiknek annyi jutott az életben hogy a szeretet ünnepén magányos frusztrációjukban nem tudnak mást kezdeni magukkal csak folytatják ugyanazt a szánalmas életformájukat és kötekednek, vitát generálnak, lerántanak másokat az ő szintjükre hogy ne érezzék magukat egyedül. Hagyni kell megdögleni mindent a saját maga mérgében, sajnos nektek moderálni is, de szép csendben... elég energiát szívnak el tőletek sajnos a létezésükkel is, nem kell leállni velük beszélni, teljesen mindegy mit mondasz nekik egy céltábla kell és hallgatóság, nem válasz.

Boldog karácsonyt!
#100
#98: Támogatom.