Két napig ingyenes a Race Driver: GRID

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 23.
  • Akció
Link másolása
A PC-s versenyjátékok rajongóinak bizonyára jó hír, hogy a Humble Store jóvoltából december 24-ig ingyenes a Race Driver: GRID. Ha sietünk, egy steames kóddal leszünk gazdagabbak és indulhat a száguldás!

A novemberi DiRT 3 után egy újabb visszautasíthatatlan ajánlatot kaptunk a Humble Store jóvoltából. A boltban ma és holnap ingyenes a Codemasters eredetileg 2008-ban megjelent játéka, Race Driver: GRID.

A játékban egy feltörekvő versenyzőt irányítunk, aki gyönyörű helyszíneken teheti próbára jártasságát, többek közt Európában, Japánban és az Egyesült Államokban. A hivatalos pályaversenyek mellett néhány fiktív futam és városi száguldás is vár ránk.

Ahhoz, hogy megkaparintsd, egy Humble-fiókra lesz szükséged. Ha ez megvan, irány a játék adatlapja, és kattints a "Get it for free!" gombra. Ezután meg kell adnod az e-mail címedet, ha még nem jelentkeztél be a profilodba. Kövesd a többi utasítást, és hamarosan a Race Driver: GRID steames kódjával leszel gazdagabb, amit a Valve rendszerében válthatsz be.

10.
10.
DON GONDOCS
A Colin mcrae, Grid 1-2 és Test Drive Unlimited 1-2 mindig is kiemelkedő helyt fog elfoglalni az autó verseny játékok piacán és ingyen osztják most a gridet a crew-t. dirt 3at. mileszmég? Ingyen f1 vagy Nascar?
9.
9.
Extol
Beváltottam. viszont ami Steam rendszeren kívül beszerzett játék annak az értékelése nem, teljes jogú
8.
8.
user101
Aki regisztrált az automatikusan kap hírlevelet az ilyen akciókról a humble-től. Aki nem , no az meg magára vessen. ;)
6.
6.
mephi
Köszi, hogy szóltatok!
5.
5.
ollie92
Ez a játék már 8 éves, de még mindig az egyik legjobb autóversenyzős játék a piacon. Sajnos a 2, illetve a Autosport elég trágyára siekrült. Amit akkoriban alkottak a srácok, évekig csúcsminőség volt PC-n !
4.
4.
logic5
Nekem még mindig a legjobb autós gém. Anno nem bírtam letenni boxon! Utána meg pécén...
3.
3.
Macifasz
#2: Nem, de sztem úgy értette, hogyha a Gamekapocs nem hozza le ezt a hírt, akkor ő tuti biztos nem hallott volna róla máshonnan és elszalasztotta volna ezt a lehetőséget.
2.
2.
KőbányaKispest
1.
1.
Angelwing
Akárhogy is nézem ez most ajándék volt a Gamekapocs-tól :DDD Köszi! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...