Két napig ingyenes a Race Driver: GRID

A PC-s versenyjátékok rajongóinak bizonyára jó hír, hogy a Humble Store jóvoltából december 24-ig ingyenes a Race Driver: GRID. Ha sietünk, egy steames kóddal leszünk gazdagabbak és indulhat a száguldás!

A novemberi DiRT 3 után egy újabb visszautasíthatatlan ajánlatot kaptunk a Humble Store jóvoltából. A boltban ma és holnap ingyenes a Codemasters eredetileg 2008-ban megjelent játéka, Race Driver: GRID.

A játékban egy feltörekvő versenyzőt irányítunk, aki gyönyörű helyszíneken teheti próbára jártasságát, többek közt Európában, Japánban és az Egyesült Államokban. A hivatalos pályaversenyek mellett néhány fiktív futam és városi száguldás is vár ránk.

Ahhoz, hogy megkaparintsd, egy Humble-fiókra lesz szükséged. Ha ez megvan, irány a játék adatlapja, és kattints a "Get it for free!" gombra. Ezután meg kell adnod az e-mail címedet, ha még nem jelentkeztél be a profilodba. Kövesd a többi utasítást, és hamarosan a Race Driver: GRID steames kódjával leszel gazdagabb, amit a Valve rendszerében válthatsz be.

10 komment - szólj hozzá!