Erős akciósorozatot indított a Sony is

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 27.
  • Akció
Link másolása
A karácsonyi leárazásokat követően kezdetét vette a jövő hónap elejéig tartó January Sale, melynek keretein belül több száz akciós játék közül válogathattok a PlayStation Store-ban. Ha PlayStationt hozott a Jézuska, érdemes körbenézni!

Legyen PS4-ed, PS3-ad vagy PS Vitád, érdemes egy pillantást vetni a PlayStation Store legutóbbi leárazásaira. Az üzlet eddigi "legnagyobb" akciósorozata pörög éppen, a January Sale több száz címet vonultat fel, köztük az idei év óriási sikert aratott AAA-játékait és a legmenőbb indie anyagokat, továbbá egy adag VR-cím és szezonbérlet is bekerült a kínálatba.

A kedvezmény egyes esetekben akár 60 százalékos is lehet, a Battlefield 1 például 12 ezer forint, a Rise of the Tomb Raider 9 ezer, és a Titanfall 2 is hazavihető 10 ezer forintért. A játékok adatlapján feltüntetett határidők szerint címtől függően január 7-ig, illetve január 21-ig van időtök kihasználni a leárazásokat.

69.
69.
ADMlN
#68: kimoderált üzenet
68.
68.
ZsozeApa
67.
67.
crashpipi
Nálam ezek a szuper akciók nagyjából a totális pénzkidobással egyenlőek idén is. :/
Jó mókusként gyűjtöget az ember, mert sok mindent nem lehet kihagyni, de idén 27 játékot vettem a 3 platformra és ez hiába kevesebb most, mint tavaly, sajnos még a tavalyiak közül is van egy tucat, amit el sem indítottam... :S
66.
66.
ADMlN
#65: Nem hiszem, hogy az bármit is változtat azon, hogy összehasonlítás történt. Én is mondtam, hogy "szerintem", de ez senkit nem foglalkoztatott. Kellemeset viszont is!
65.
65.
Yanez
#64: Azért az idézetből nem illet volna kihagyni az utolsó szót! ;) Kellemes Ünnepeket Admin, és jó videójátszást a továbbiakban!
64.
64.
ADMlN
#63: "minden téren nagyobb élményt nyújtott"
A "nagyobb" egy hasonlítószó mert valami csak valamihez képest lehet nagyobb. Úgyhogy Yanez uram, ne tessék itt osztogatni a karót, mert még a végén meg találok sértődni. :P
63.
63.
Yanez
#62: Mi van? Leírtam NEKEM miért jött be jobban a R&C. Hol is hasonlítottam őket egymáshoz? Szövegértelmezésből ma elégtelent kapsz! :)
62.
62.
ADMlN
#61: Aha. Nem.
Amúgy nem értem, hogy ha nem is hasonlítanád a kettőt egymáshoz, akkor miért is teszed? Kicsit ambivalens a hangulatod máma?
61.
61.
Yanez
#56: "A Gravity Rush sokkal többet tud nyújtani stotyban és játékélményben is, persze ehhez 3 óránál többet kell rászánni."

Én is imádtam minden percét, egy élmény volt végigvinni! Az egyik legjobb játék Psvitára, ez nem vitás! A Ratchet & Clank viszont minden téren nagyobb élményt nyújtott nekem. Elsőszőr is bátran ajánlom MINDEN korosztálynak, aki pedig szereti a platformereket, az egyenesen imádni fogja. Nosztalgia érzés, gyönyörű látványvilág, szép zenék, változatos játékmenet, nagyon ötletes és jópofa bossharcok.

Tulajdonképpen nem is hasonlítanám egymáshoz a két játékot, mert mindkettő a maga módján nyújt élményt, és mindkettő pozitív értelemben! A többi már csak ízlés kérdése.
60.
60.
DON GONDOCS
#54: de én írtam is hogy szeretem a japán stílusú játékokat ő erre reagált, de a Ratchet and Clank játékok is legalább ennyire bejönnek.
59.
59.
shatterhand
#55: Lassan de biztosan atternek a digitalisra. Sokszor olyan akciok vannak par fontert hogy lehet mar ezekre keszulni.
Multkor ket haveromtol se tudtam kolcsonkerni mert digitalis minden jatekuk (ps4). Es jobban belegondolva nekem is ket lemezes mellet van 10 digitalis. Ps3on meg még tobb olyan jo akciok vannak/voltak.
58.
58.
razipapi
#55: Teljesen egyettértek veled. Nekem is PS4 em van körülbelül 21-22 játékom van rá az eggyetlen hátránya igen ,hogy eladni nem tudom. De olyat játékot nem veszek ,amit el is akarnék kösöbb adni :))
57.
57.
shatterhand
#53: Nezopont kerdese. Sokszor az usa akcioban vannak nudli jatekok.
Ahogy tapasztalom total elteroek az akciok (idopontban,hosszusagban,tartalomban). Ugyhogy inkabb mi dig ra kell nezni. Meg hetvegen szoktak lenni ilyen 1napos flash sale akciok. De wzok is ossze vissza.
56.
56.
ADMlN
#54: "ez csak a te ízlésvilágodat tükrözi!"
Gondolom a "szerintem" szó nem volt elég explicit számodra.

Ne érts félre, a Ratchettel is biztos nagyon jól elszórakoztam volna valamikor 6 éves koromban, csak azóta sok víz lefolyt már a Dunán.
A Gravity Rush sokkal többet tud nyújtani stotyban és játékélményben is, persze ehhez 3 óránál többet kell rászánni.
Amúgy a művészeti stílus nem "anime", hanem bande dessinee, egy elég népszerű francia-belga képregény stílus.
55.
55.
GAMEROD
Szerintem abban sokan egyetértünk hogy a dobozos változatok kora hamarosan lejár. Ma már nem tudnak teljes értékű dobozos változatot kiadni, mert csak félkész dolgok vannak rajtuk amik 10 giga frissítés nélkül mit sem érnek. Kényelmetlen a telepítés, manuálisan kell a többségét frissíteni, sérülhet a lemezen az adat, akár 10kbyte sérült fájl is elég lehet ahhoz hogy használhatatlan és telepíthetetlen legyen az egész, főleg konzolon ahol nincs mód átugrani esetleg cserélni a sérült fájlt. Sokkal jobbak az online store-k, ott legalább megmaradnak az eredményeim, akár a mentések is és még extrákat is lehet kapni az elért teljesítmény után amiket lehet gyűjtögetni. Az hogy nem lehet eladni nem izgat, mert csak olyan játékot veszek meg amit soha nem adnék el. Olyasmi mint a könyvek vagy a zenei cd-k, csak akkor adják el néhányan amikor már nagyon rászorulnak amúgy nem.
54.
54.
KRAT0S
#52: Azért ezt ilyen magabiztosan nem kéne kijelenteni,ez csak a te ízlésvilágodat tükrözi!

Én imádom a Ratchet-et minden részét végigjátszottam, többször is.
De a Gravity-vel nem tudtam mit kezdeni,mondjuk alapból utálom az animés / rajzolt cuccokat,de annyira dicsérték hogy megvettem.

kb 3-óra után ment is fel jófogásra....halál unalmas,gyerekes feladatok repetitív játékmenet..dögunalom az egész.A látvány is idegesítő volt számomra.
Csak az vegye meg aki szereti az anime-t,meg az ilyen rajzolt cuccokat.
Ők biztos szeretni fogják.
53.
53.
Cuppak
US PSN-n tudja valaki hogy lesz e januári leárazás? Nem nagyon akarok EU Store-n venni mert marha drága
52.
52.
ADMlN
#47: A Gravity Rush-sal nem fogsz mellé, ezt garantálom! Méltatlanul alul értékelt játék, szerintem simán megeszi reggelire a Ratchet-et, még úgy is, hogy "csak" Vita-ra tervezték. A második része vezeti a jövő évi listámat a várt játékok között.
51.
51.
kamgecam
#49: Nem tudom nálam pont fordítva,az első nem de ez nagyon leköt, csak az zavar hogy az első részben mintha az akció brutálisabb lett volna,a kivégzések, kombók, a shotizás stb.
50.
50.
Norbiii
#40: Rocket Leaque mekkora játék már, juj de élvezem! :D Király!
48.
48.
RangerFox
A Journey meg a Hitman bezsákolva, meg most a Nintendo is leárazott, ott is bezsebeltem 2 játékot. Meg steamen is xd
47.
47.
DON GONDOCS
#39: Alapjába véve szeretem a stílust és a karakterek is szimpatikusak, de már régóta megakartam szerezni a Gravity rusht vagy valamelyik japán stílusú játékot. Hosszú a lista, de sorra kerül biztos.
44.
44.
Falcon
Nekem még a ps network se megy tegnap este otta
43.
43.
shatterhand
#41: Bazz, irsz neki jojjon odebb picit.
42.
42.
Csoki80
#41: Miért félsz a megyeriektől :-D Ha meg vidéki vagy arra még olcsóbbak a cuccok. Egy ilyen 9000 ft-os játékot elhozok 7-8 e Ft ért általában. A pénz nagy úr ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...