Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 28.
  • Akció
Link másolása
A jövő héten élesednek a PlayStation Plus januári ajándékai, a főszerepet ezúttal két kiváló játék kapta. Főleg a PS4-esek örülhetnek, a konzol tulajdonosai négy címet is bezsebelhetnek!

2017-ben sem maradnak ajándékok nélkül a PlayStation-rajongók, ezúttal is hat ingyenes cím közül válogathatnak a PlayStation Plus-előfizetők. A legjobban a PS4-esek járnak, ők a cross-buy lehetőségnek hála négy játékot is zsebre tehetnek, de a PS Vitásokra is jó hónap vár.

Az új játékok január 3-án kerülnek be az ingyenes kollekcióba, értelemszerűen addig lehet kosárba tenni a decemberi ajándékokat is. A fő attrakció az örökzöld Day of the Tentacle felújított változata és a This War of Mine: The Little Ones - íme, a teljes lista:

  • Day of the Tentacle Remastered (PS4, PS Vita)
  • This War of Mine: The Little Ones (PS4)
  • Blazerush (PS3)
  • The Swindle (PS3, PS4, PS Vita)
  • Azkend 2
  • Titan Souls (PS Vita, PS4)
80.
80.
KopyAti
Kamgecam mindenhol ott van! :)
78.
78.
KopyAti
Ez a War This Mine egy kiegje, vagy a teljes játék?
77.
77.
felegyi
Én kb. egy éve nem fizettem elő a Plus-ra, nem azt mondom hogy nem éri meg... nekem nem éri meg! Indie címekkel nagyon ritkán játszok, sajnos 85%-ban csak ezt adnak. A többi AAA-s cím meg kivétel nélkül megvan, pl ha elkezdenék a Remastered címeket ömleszteni gondolkodás nélkül fizetném az évest mivel PS3-on szórakoztam velük utoljára!!!
76.
76.
NECROSMOKE
Jo cimek jonnek. Ez tetszik :)
72.
72.
ZsozeApa
#65: +1
Szerintem más oldalak tanulhatnának az itteni moderátoroktól türelmet és következetességet.Talán egy kicsit túl engedékenyek is vagytok.
69.
69.
Yanez
#67: Rocket League
InJustice: Gods Among Us
Lords of the Fallen
Transformers Devastation
NBA2K16
Resogun
Trine 2 The Complete Story
FEZ
Dust: An Elysian Tail
Spelunky
InFamous: First Light
Apotheon
Transistor
Oddworld: New 'N Tasty
Valiant Hearts: The Great War
Never Alone
Guacamelee
MGSV: Ground Zeroes
Styx: Master of Shadows
Limbo
Journey
Broken Age
The Walking Dead: Season Two
Grim Fandango Remastered
Helldivers
Zombi
Tropico 5

Ez nem mind amit eddig adtak PS4-re, de ezek azok, amelyek szerintem a bőven jó játékok kategóriába sorolhatók, persze a többi közül is van olyan, ami sok embernek bejön. Mint látod, voltak már dögivel jó psplus játékok, úgyhogy ne higgy a pletykáknak!
60.
60.
zozo76hun
50.
50.
Duken
#46: kimoderált üzenet
44.
44.
dante92
This War of Mine juhúúú! Ennek nagyon örülök :)
43.
43.
Norbiii
#31: Egyébként még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a címben is így szerepel:

"Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai"
41.
41.
Sullivan92
ez már megint micsoda? többet nem fogok előfizetni pluszra, 3 év alatt alig adtak valami értékelhető címet.. köszönöm nem kérek többet
40.
40.
zozo76hun
ez az ingyen game megint olyan dolog hogy kinek-hogy eri meg igazan... embere valtogatja.

mivel nekem elegge szuk az a jatek-stilus terulet ahol erdekelnek a jatekok (gyakorlatilag csak valamilyen 3D jatekkal birok jatszani manapsag mar, igy 40 evesen), nos nekem marha nehez lenne a kedvemben jarniuk. szamomra a legtobb "ingyen" game az XBOX LIVE-rol csak "szemet", de ugyanigy lennek a PS PLUS felhozatallal is ahogy nezem. de amugyis a multiert fizetek, meg hogy kicsit ez-az olcsobb ha veszek valamit. mint most pl a Watch Dogs 2-t. Direkt vartam hogy hatha leviszik picit az arat.

nemtom, mar erzem hogy oregszem, valahogy nem sok minden game erdekel mar. majd igy fellabbal a sirba ti is rajottok... :)))))
36.
36.
DON GONDOCS
#32: Ilyen szempontból igazad van. Mármint az tiszta hogy nem mindig volt ingyen játék, de azt nem tudtam hogy amikor elkezdték osztani a játékokat, nem változott az előfizetés ára. Nem jártam utána, de akkor így télleg (ingyen) van.
35.
35.
DarkLord
Én egy játék miatt fizettem elő anno egy évre még pedig az NBA 2K16, akkor azt mondtam, ha ez az egy játék lesz az évben nekem már , akkor megérte! Nos ez volt 2016 júliusában, azóta még kaptam (igaz mindet kitoltam már pc-n, de kaptam) , ami még ért valamit a Journey, Lords of the Fallen (nagyon jó játék, de ps4-en akad, mint a szar, szóval adták, de használhatatlan), Resident Evil HD-t, ami azért nagyon korrekt még annak ellenére is,. hogy rengetegszer végigtoltam már örültem neki. Transformers Devastation, ami azt mondom elég jó volt, Stories, a Tiny Trooper és a Tricky Towers, pedig , mint kis játékok ütöttek nagyot.

Szóval megéri ez, mert ezek, amiket írtam nem ennyibe kerültek volna, igaz, akkor az NBA 2K16-on kívül nem is vettem volna mást az meg 1-2 ezerrel többe jött volna, mint az éves előfizetés, szóval nekem megérte. Egyébként, mindig az a baj, hogy általában olyant adnak, amit már rég végigtoltam pc-n :)
32.
32.
PaprikaJancsi
#20: A Gold tagság régen (amikor nem adtak hozzá játékot) is fizetős volt. Az előfizetés ára változatlan, vagyis az ajándék játékok ingyenesek, mert amikor nem volt is ugyanennyibe került az előfizetés.
31.
31.
Norbiii
Senki nem vitatta, hogy ez nem az előfizetéssel járó dolgok....így van, előfizetsz, és jár multi, jár kedvezmény és járnak a játékok, igen ezért FIZETÜNK, de nem lenne kötelező havi 3-5 játékot adni, megtehetnék, hogy fizess a multiért és ennyi, vagy csak egy játék, de járnak játékok, és éves szinten kifizetünk 15 ezret, ez kb egy új Ps4 játék ára, és ezért az összegért adnak, vagy ha jobban tetszik jár....éves szinten 30-50 játék....Csupán ennyi lett volna a lényeg :)
30.
30.
strike19
Ezek szerint jó hogy csak 1 hónapot hosszabítottam.Azt is csak STAR WARS Rogue One dlc miatt.
Szégyen ,hogy ez PS+ játék felhozatal elkúrvult.
PS3 legalább fél évvel ezelőtt kaptunk AAA címeket.
Igaz már rengetegen eladták a PS3 de nekem meg van is még van olyan játék amit nem adtak pluszba.Pl: Gran Turismo 6

29.
29.
zozo76hun
#13: Anno egy kivalo game volt. Aki annak idejen nem jatszott vele, vagy nem jatszotta vegig annak ez remek lehetoseg, ezt alairom. De most en mar pl azt az idot amit a jatekokra szanok (nincs idom egesz nap, reggeltol estig csak jatszani), mar nem ilyen regi gamekra aldozom. Akkor jo volt, de ma mar nem tudok ilyenekkel jatszani. Elinditani, nosztalgiazni rajta par percet azt mondom oke, de hogy orakig nyomjam az mar nalam nem fer bele. De hat ki hogy erzi, ugye? :)
28.
28.
delphijos
#7: Szerintem ez egy kortalan játék. Az más kérdés hogy a stílus bejön valakinek vagy sem ( ez mostanában úgyis elég mostohagyerek, nem nagyon van ilyen a piacon ). Aki nem játszott vele, annak melegen ajánlom.
27.
27.
shatterhand
#6: En pl nem toltam ki se a dayt se a this wart annakidejen. Ellenben orulok nekik.
26.
26.
maktub
Ezek az "ajándékok" az előfizetés extrái. Se több, se kevesebb.
25.
25.
#24: 16 ezer éves díjat, nem havidíjat

# szerk, gomb f@szom mi olyan nagy kérés ebben? A 8 éves unokaöcsém fél óra munkával lekódolja, ha gondolja a kedves HWSW, szólok neki, karácsonyi ajándékként nektek, utólag, jóóóó?
24.
24.
Érdemes lenne tisztázni, a cikk szerzőjének is: ezek nem ajándékok. Amiért fizet az ember, az nem ajándék, az vásárlás. Lehet csűrni-csavarni ezt a dolgot, hogy a multi a fizetős, a többi meg ajándék, de miért pont magadnak hazudnál?

Ha valaki még mindig nem értené: kifizetsz évi 16 ezer havidíjat, és azért három dolgot kapsz: multizhatsz, havai kacatokat és időnként többlet kedvezményeket a Store-ban. Én itt sehol nem látok ajándékokat.
22.
22.
TDavid22
Az Azkend 2-t megkapják a ps tagok de nem tudják majd semmivel játszani.... szomorú..
This War of Mine: The Little Ones pedig engem is érdekelne de pénzt én se adnék érte mert biztos hogy nem kötne le annyira de mindig is érdekeltek az új játékok.
Már várom hogy mi lesz a másik oldalon ajándékba!
21.
21.
Skygameboy
Hát én most reménykedtem valami igazán jó címben ,de számomra ez nagyon nem talált be. Talán a this war of mine....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...