Független csapatként folytatja a Crytek Black Sea

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 30.
  • Biznisz
Link másolása
A Crytek szófiai stúdiója elővette a november óta szövögetett B-tervet, és nem sokkal a bezárása után bejelentette, eredeti formájában, Black Sea Gamesként folytatja a munkát.

A Crytek a múlt héten jelentette be, hogy a pénzügyi gondjai miatt öt stúdióját is bezárja, így a magyar, a bolgár, a török, a dél-koreai és a kínai csapatának is búcsút intett. A szófiai Crytek Black Sea-t viszont nem kell félteni, a srácok már el is döntötték, hogy úgy folytatják a munkát, mintha a Crytek-felvásárlás meg sem történt volna.

A Crytek Black Sea a 2008-as akvizíció előtt Black Sea Gamesként működött, és a jövőben is ezt a nevet használja majd az immár független fejlesztőcég. A csapat készítette a Knights of Honor és a WorldShift című játékokat, és ahogy a nemrég kiadott közleményükben leszögezik, már el is kezdtek dolgozni az új projektjükön.

A stúdiót az eredeti alapító, Vesselin Handjiev vezeti, és mint kiderült, a Black Sea átalakítása november óta zajlik - úgy tűnik, nem érte váratlanul a srácokat a bezárás híre. A Cryteknél töltött idő alatt egy játékot készítettek, ez az Arena of Fate.

4.
4.
Borington
Jessz! Imádtam a KoH-t ! (a WorldShift is oké volt, főleg a zenéje)
3.
3.
Extol
2.
2.
crytek
Remélem valami értelmesen dolgoznak majd...
1.
1.
ilovenancythompson
a knights of honort igen jó gamenak tartjak. ki is kéne próbálnom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...