Ezek voltak az idei év legjobb modjai

Húsznapos nyilvános szavazás után a ModDB oldala közzétette 2016 legjobb modjainak toplistáját. A STALKER: Call of Pripyat átdolgozott variánsa lett a befutó - ha nem próbáltad a kedvenceket, még nem késő letölteni őket!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#7: A vihar közeledése egy meghatározó élménye volt a trilógiának, az tuti, de már nem játszanám újra, idő hiányában.
#7
#5: Valszeg nem tudsz róla, de a stalker:COP-ot már megjelenés óta folyamatosan bővítik, szépítgetik és valami über brutális volt a grafikája már 3 éve is különböző modokkal, egészen elképesztő.Pl mikor éjszaka van és hatalmas vihar villámokkal, a villámok ahogy bevilágítják ezt a dimbes dombos világot áll akasztó volt, de még sorolhatnám, magyarán kissé le vagy maradva.Amúgy tessék itt tudsz mazsolázni
http://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat/mods
#6
#5: Ez nem hivatalos frissítés, hanem mod. Elég sok létezik már évek óta, ami teljesen átszabja a játékot,de nem feltétlen az élmény kárára. S ajnos nem nagyon tudtam tesztelni a legtöbbet, mert a gépem már nem bírta el az atmosphear 3 jelenlétét ami a többségben benne van. Amit láttam az nagyon tetszett.
#5
Kissé későn frissítették Stakler Pripypat-ot már vagy 3 éve játszottam vele
#4
Ha elkészült volna a M&B-hez a Red Wars nagy sikert aratott volna, de sajnos elálltak a fejlesztésétől. Örömet okoz viszont hogy a modder közösség nem fakult.
#3
És ott van! Star Wars: Galactic Battlegrounds - Expanding Fronts Remekül sikerült, nagyon sokat hozzáad a játékhoz, és már Rogue One karakterek is vannak benne, igényes munka, mindenkinek ajánlani tudom.
#2
Stalkerből ez is jó még és dolgoznak a DC verzión

http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/news/a-little-status-update-for-the-holidays