Resident Evil 2 Remake-demó a Resi 7-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 31.
  • Pletyka
Link másolása
A Resident Evil 7: Beginning Hourban még mindig vannak rejtett titkok. A demó nyitószekvenciájában feltűnt számsor alapján úgy tűnik, hogy a hetedik rész tartalmazni fogja a Resident Evil 2 Remake próbaváltozatát.

Egy zisforzombiez nevű Reddit-felhasználó találata szerint a közelgő Resident Evil 2 Remake demóját is tartalmazni fogja a január végén megjelenő Resident Evil 7. A szemfüles fórumozó mindezt arra alapozta, hogy észrevett egy gyanús azonosító számsort a Resident Evil 7: Beginning Hour nyitószekvenciájában.

Ez a kód a Resident Evil: Director's Cut PlayStation 1-es változatának termékazonosítója. Ha még emlékeztek, ehhez a változathoz anno mellékelték a Resident Evil 2 demóját is, ez alapján következtet emberünk a fentiekre.

Mindenesetre a Resident Evil 2 Remake-jén már javában dolgozik a Capcom, amit a nulláról építenek fel a fejlesztők.

21.
21.
dcba
#18: Az egy dolog, h speedrunban vegig lehet vinni, de az outlastet kenyelmes nezelodos tempoban a dlcvel egyutt viszed vegig 3 ora alatt, legalabb is nekem elso nekifutasra ennyibe telt vegig vinni, mig a Resident evil 2t ha leultetsz vkit eleteben eloszor ele, akkor tut, h akar 10-20 orat is elszorakozhat vele.

De az outlastes hasonlosagot en csak a resi 7re ertettem, tehat tok felesleges a tobbit hozzahasonlitani
20.
20.
PaprikaJancsi
#18: Igazad van, bocsi.
A Speedrun-ba nem gondoltam bele.
19.
19.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#17: "bejelentették" hogy készül a Re 2 remake. Egészen véletlenül amikor már alakult a rajongói remake. Én fenntartásokkal kezelném ezt a hírt.
18.
18.
GAMEROD
#13: Szerintem te nem találkoztál egy Resident Evillel sem. A játék végén 3 órán belüli végigvitel esetén olyan mentéseket adott ami tartalmazott örök lőszerrel fegyvereket, rakétavetőket. Úgyhogy nekem nem kell bemutatnod, régebben elég sokat toltam speedrun-ban őket ezek miatt.
17.
17.
GAMEROD
#16: Már tavaly nyáron bejelentették a Resident Evil 2 remake-t, ezért hagyta abba a modder is a saját remake készítését aki önerőből akart volna nekifogni.
16.
16.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Megnyugtatok mindenkit soha nem lesz Resident Evil 2 Remake, Lemegy a 7-elkezdődő új trilógia, esetleg közte megjelenik egy Resident Evil Revelations 3 vagy Outbreak Remake.
15.
15.
Yanez
#14: A legtöbb Rezit kevesebb, mint másfél óra alatt kilehet így tolni. :)
14.
14.
felegyi
#13: Speedrunban ki lehet vinni mindet 3 óra alatt, annyi hogy elfutsz az enemyk mellett.
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: ,,Olyan Resident Evillel eddig nem találkoztam amit ne lehetett volna 3 óra alatt kitolni”

Vagyis nem találkoztál egy Resident Evil játékkal sem ?
12.
12.
PaprikaJancsi
#10: Resident Evil 6: ~22 óra
Resident Evil 5: ~12 óra
Resident Evil 4: ~16 óra
Resident Evil Rev.: ~10 óra
Resident Evil Rev.2: ~13 óra
11.
11.
GAMEROD
Éves szinten látok ilyen híreket hogy miket találnak játékok kódjaiban egyes emberkék, de eddig nem nagyon valósultak meg ezek a felvetések.
10.
10.
GAMEROD
#2: Olyan Resident Evillel eddig nem találkoztam amit ne lehetett volna 3 óra alatt kitolni, sőt azért kapott az ember a játék végén jutalmat ha 3 órán belül végigvitte.
9.
9.
dcba
#8: Akkor hadd fogalmazzam at: szamomra erosen az outlastre hajazott es akkor mindkettonknek igaza van :)
8.
8.
PrimYaz00
7.
7.
KopyAti
Maga a játék, én úgy tudom, nem teljesen olyan lesz, mint a demó.
6.
6.
dcba
#5: Pedig a resi 7 demo erosen outlast nyomokat tartalmaz, ami amugy nekem nem baj
5.
5.
lacinho01
#2: Resident evilt és outlastet összehasonlitani nem szabad annyi a közös hogy horror játékok de ezzel véget is ért a hasonlóság (értsd pl: nfs vs gran turizmo autos játék mindenkettő de nagyon is nem ugyanaz)
4.
4.
dcba
#3: Nekem eleg lenne ha a regi kijonne 1080p felbontassal, csak legyen ott a steam konyvtaramban a tobbi mellett. PSen megvan a trilogia, de nekem PCn kell!
3.
3.
crytek
#2: Jön mindegyikből majd HD kiadás mivel ez a capcom aranytojástojó szériája most.....
2.
2.
dcba
#1: Gondolom, h eloszor is nem 3 ora alatt lehet majd vegig jatszani es a Resiben lehet majd vedekezni is, ami ugye az Outlastben nem volt opcio, plusz sztem a Resiben lesznek fejtorok, amik az Outlastben szinten nem voltak, ellenben az latszik, h az uj Resi rendesen lopkod az Outlastbol, mivel az akarhogy is egy indie cim, de egyszeruen zsenialis volt.

A Resi 2nek nagyon orulnek ha jonne valami remake es meg kijonne a 3bol is valami es akkor szepen meglenne steamen az egesz sorozat.
1.
1.
PaprikaJancsi
Baromira várom ezt az új Resident Evil játékot. Kíváncsi leszek miben nyújt majd többet, mint egy alacsonyabb árú indie cím, az Outlast.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...