Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
Nem a nexusos modok vannak fenn, csak a marketplaces, de basszus tegnap 4-kor feküdtem le. Végre gyönyörű napsütéses idő volt és elmentem túrázni a "throat of the world"-ben találtam egy utat amin "valtheim towers"-től egészen "ivarstead"-ig el lehetett sétálni fel a hegynek, át a hágón, le a hegyről...
Az egészben az a hihetetlen, hogy egyáltalán nem hiányzik a ló és folyamatosan lopakodva megyek. Vagy csak nézelődök, mert annyira jó érzés "ott lenni" :D Pedig a IV-et háromszor próbáltam elkezdeni, de annyira utáltam, hogy nem ment. Meg kell újra próbálni, csak lenne már kész a Skyblivion ! :DDD
#10
Az „Idő próbája” díjat sokkal inkább megérdemelte volna az Age of Empires II, 18 év után még mindig aktív multis közössége van, ráadásul alig 1 hónapja jelent meg hozzá a 4. kiegészítő...
#9
#7: Az idő próbája díjra mondjuk szerintem nem igazán jogosult, alig múlt 5 éves az eredeti kiadás. Tényleg megvannak a maga hibái, RPG-nek szerintem csak hunyorítva nevezhető, a társak pedig tényleg legfeljebb málhás lónak jók, egyébként csak útban vannak. A játék elején szoktam őket élő pajzsnak használni, amíg alacsony szintű vagyok. Vagy nem pörgetem ki 100-as szintre az enchanting skillt vagy szedem össze a carry weight bónuszokat (pickpocket skillen perk és steed stone). Amelyik gyorsabb.
#8
Hab
#7: Szerintem SKYUI tökéletes, kár hogy SE-hez még nem lehet kihasználni minden adottságát (keresés, szettek beállítása 1 gombra).
Úgy tudom Március közepe fele jön majd a Script Extender, reméltem hogy előbb :(
#7
Ja! Skyrim jó! Bár még csak 28 órám van benne ( most kezdtem ), de basszus az a menü-rendszer és inventory és fejlődési fa, na az basszus nagyon el lett kurjantva ! :( Még SkyUI-val is förtelmes.

Persze maga a világ zseniális, bár az AI az nagyon ostoba. :) A 4. sárkányt konkrétan úgy nyírtam ki 5 méterről, hogy beálltam egy oszlop mögé és egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele... :))) De ha van egy koporsó vagy bármi ami fölött át tudok lőni tűzlabdacsokat akkor gyakorlatilag a másik oldalon rekedt bármit pillanatok alatt ki lehet végezni. Vettem házat, van segítőm, de egyenlőre nem láttam értelmét, hogy feleslegesen ott tébláboljon vagy kinyírassa magát vagy egyszerűen csak útba legyen... :)

Szóval jó játék a Skyrim, de azért messze nem tökéletes. De valóban nem kéne sok hozzá ! :D
#6
Nálam a Skyrim beleillett volna az összes kategóriába mint nyertes. Ki ne ölelne sárkányt??
#5
A kategóriacímek alapján annyi értelme van az egésznek, mint ennek a hozzászólásnak.
#2
fojeszModerátor
#1: Két-három nap még.
#1
Törölt felhasználó
Nem akarok senkit sürgetni, vagy ilyesmi, de a Gamekapocsos szavazás eredménye kb. mikor jön? :)