Firewatch - megvan az egymillió

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 4.
  • Biznisz
Link másolása
Jót tettek a Firewatch eladásainak az év végi akciók, elvégre a Campo Santo játékából mára egymillió kópia talált gazdára. A tavaly februárban megjelent sztoriközpontú alkotás három platformon hódít.

A Firewatch méltán népszerű a vásárlók körében, a Gamekapocs olvasói is 2016 legjobb kalandjátékának kiáltották ki a Campo Santo bemutatkozó alkotását. A fejlesztők most megerősítették, hogy a játék eladásai az év végéig átlépték az egymilliós álomhatárt.

A játék tavaly februárban jelent meg PC-re és PS4-re, majd szeptember végén Xbox One-on is bemutatkozott. Az egyjátékos élményekre koncentráló, kiváló narratívával felvértezett cím március közepén járt félmillió eladott darabszámnál. Kilenc hónap alatt lett meg az egymillió, ami igen szép eredmény egy kis létszámú független csapattól.

A SteamSpy becslései szerint a Firewatch 540 ezer példányban kelt el a Valve rendszerében, azaz az eladások 54 százaléka ezen a platformon történt.

Bizonyára hallunk még a Firewatch felől, elvégre mozifilm is készül belőle.

7.
7.
gyerecske
Nálam az év legnagyobb meglepetése volt, nagyon tetszett.
6.
6.
Slik
nekem nagyon tetszett a jatek... hangulat, stilus, karakterek, kornyezet 10/10 teljesen magaval ragado egyszeru megis sokkal erdekesebb es egyedibb jatek mint sok aaa cim. egyedul az zavart h kb 3 oras es a vege eleg... persze ertem miert tortent, de a sok parbeszed utan teljesen odavoltam a lanyert es...
egyebkent sokkal szivesebben tamogatok egy ilyen kis studiot h kesobb megnohessen es egyre nagyobb jatekokon dolgozhassanak mint pl a mafia 3 keszitoit egy ujabb kalap szarert
5.
5.
Extol
Úgy halottam hogy ez egy sétaszimulátor
4.
4.
imchristailor
Nyilvan nem tetszhet mindenkinek a jatek, de en nagyon orulok, hogy ennyit elpasszoltak belole. Nekem annyira bejott, hogy meg is vettem, mert szerettem volna tamogatni oket.
3.
3.
coderman
Hat azert a walking simek kozott is akadt amit elveztem, pl The Stanley Parable vagy a Vanishing of Ethan Carter, mert azoknak erdekesebb volt a storyja. Ez szerintem meg azon a teren is gyenge szoval nincs ami megmentene. De izlesek es pofonok...
2.
2.
shatterhand
#1: Mert rosszul állsz hozzá. Ez sétaszimulátor. Nem át kell rohanni,hanem kényelmes tempóban haladni, közbe figyelni a beszélgetésre.
Én segítség nélkül tolom. Csak az iránytűt veszem elő, meg a kezembe a kinyomtatott térkép. Vhol le lehet tölteni (még "koszos" verzió is van belőle).
Ha csak rohanva A-B-be, ok kész megyek tovább stílusba játszod akkor tényleg nem érint a játék.
1.
1.
coderman
Nem ertem a hypeot, most jatszottam vegig, es irto gyengenek talaltam. Erdektelen tortenet, nulla gameplay, egyedul a grafikanak van jo stilusa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...