Call of Duty - visszatérünk a 20. századba?

Az idei Call of Duty-felvonást biztosan a Sledgehammer csapata készíti majd, a stúdió újévi Twitter-üzenetei pedig arra engednek következtetni, hogy a készítők okultak a Battlefield 1 sikeréből és ők is kort váltanak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
Vagy esetleg a zombi mód helyett lehetne valami ilyesmi is, amivel teljesen új értelmet nyer a First Person Shooter kifejezés.

!!!Felnőtt tartalom!!!!
http://erotika.indavideo.hu/video/Call_Of_Duty_-_Porno_Parodia
#16
Ideje lenne már egy normális COD-nak az Ghost óta csak zuhan a sorozat szintje.
#15
Magasról lexarom mit alkotnak ezek a nyomorékok, az életbe nem veszek több COD-ot, úgy is ugyan azt a fostengert adják ki minden évben.
#14
#13: Miért baj az ha interaktív mozi? Aki háborús szimulációt akar azt is megtalálja. Jó lenne ha a hasonló kategóriájú lineáris fpsek fele ilyen jól csinálnák a single részt. A nehézségi fokozat meg már régóta így működik a legtöbb fpsben.
#13
#11: Ezzel most miert irtam hulyeseget? Ki ne talad, h a COD singleplayere nem egy lelketlen ocska 3 oras interaktiv mozi, ahol a nehezseg annyibol all, h ha nehezre van allitva, akkor tobb lovest szamol a jatek talalatnak.

Vagy az a hulyeseg, h ez is csak egy multi orientalt jatek lesz ami engem hidegen hagy, holott a temavalasztas baromira bejonne.

Amugy imadom, amikor valaki nagykepuen belok egy ilyet, de nem indokolja meg mi nem tetszik neki.
#12
Ideje lenne már a játéknak egy kis pihenésre...
#11
#6: Legalabb ne irj hulyeseget.
#10
Nemtudom leesett-e nektetk, de már nem fogunk minőségi COD-ot kapni.
Azok az epizódok, amelyek oly nagyon belopták magukat a szívünkbe, az eredeti INFINITY WARD-osok hegeszetették, akik Bobby Kotick faszságai miatt leléptek.
A mai infinity ward egy teljesen más stúdió, csak a név más. Egyetlen épkézláb stúdiójuk talán a Treyarch hozhatna áttörrést. Szó mint szó, 1.Vh, 2. Vh, vagy akár a kurva polgárháború, COD már egy ideje elindult a lejtőn....lefelé.
#9
Punji traps rulz! ;)
#8
Na, ez végre talán majd még érdekelni is fog, hacsak nem fáról fára szaltózva kell lövöldözni és a buliba beszállnak a földönkívüliek, zombik, sárkányok és mágusok is :)
#6
A vietnami haborus temaert halas lennek, de mivel ez egy COD, tuti, h egy bena scriptelt 3 oras szemet lesz, ahol a single csak disznek lesz es megint csak a multit fogjak nyomni, ami total hidegen hagy.
#5
nehogy kicsit kreatívak legyenek s csinálnák azt a kort, amihez legjobban illik a történet, amit el akarnak beszélni...jah, ez egy cod hír.
#4
Mivel a Black Ops 1 és WaW a kedvenc részeim közé tartozik így várom mit hoznak ki belőle. Ez a 2 rész úgy volt jó ahogy van, ezeket kéne tovább vinni.
#3
Csak nem akarnak csinálni egy 2VH-s (nácis) részt a bu.ik! :D Ezek még képesek beletenni a falonfutást a dzsungelbe is bammeg XD Na majd meglátjuk tudnak e mindenféle high tech kütyü nélküli (jó!) részt csinálni végre!
#2
ShiftyModerátor
#1: Átírtam :)
#1
"Csak" a 20. századba? Kicsit hülyén van megfogalmazva a cikk, mert az első világháború is már a 20. században zajlott, ahogy a 2. vh is, sőt, igazából 1900-tól beszélünk a 20. századról, szóval szinte bármi lehet a 20. század alapján, amit annyira hangsúlyoztok a cikkben :). Elég szerencsétlenül lett ez megfogalmazva...