Ezeket a játékokat töltötték le a legtöbben PS4-re

A Sony közzétette a 2016-os év legtöbbet letöltött digitális játékainak top 20-as listáját. Az európai PlayStation Store-ban a Rocket League-re függtek rá leginkább a játékosok, de a FIFA 17 és a Battlefield 1 is előkelő helyezést ért el.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
#5: Én ajánlanám. Nem olyan gyors játék mint a Rayman, de el lehet vele lenni. Ráadásul kurva szép, főleg havas területeken.
#10
NorbiiiModerátor
5 játékot vettem Ps4-re, ebből 4 digitális. Mindegyik digitálisat jó kis akció árán szereztem be:

Uncharted 4: 9 ezerért vettem (18 ezer volt)

Until Dawn, Lego Star Wars, Rocket leaque, ezt a három játékot 17 ezer körül vettem meg, tehát akkora akció volt, hogy 1db új Ps4 játék árából, három játékot tudtam venni. :)
#9
#8: jogos, tényleg :)
#8
#7: Itt az eladott darabszám alapján szerepel a lista élén, a Plus-os letöltéseket nem számítják bele (már csak azért sem mert 2015-be volt 'ingyenes').
#7
vajon mennyire befolyásolja a letöltés számot, hogy a Rocket League PS plus ingyenes cím volt?
#6
#5: Én is sokáig húztam a vételt, (bízta benne, hogy karácsonyra odaadják vagy januárban ps plus-ba), de mikor láttam januárba se volt a listán azonnal megvettem. Minden perce élvezet, gyönyörű grafika, Yarny maga is egy jól kitalált figura. Ha volt pókmalac , akkor én Yarny-t pókmacseknak nevezném :D megérte mindenképp azt a 2500 ft-ot! Annyira nem is tűnt rövidnek a játék, pedig sehol nem akadtam el benne. 10/10 simán!
#5
#3: Azon gondolkodtam is hogy megvegyem, mert nagyon tettszik, így videók alapján.
#4
Frissült a ps4 store january sale kínálata :) a ps4es Battlefield 4 és Hardline együtt 3000ft.
#3
Csodálkozom,hogy nincs a listán az Unravel. Pedig, de élveztem :)
#2
#1: Egyrészt van dobozos is, másrészt meg nem egyértelmű, hogy egy digitális játék még mindig ennyire taroljon. :D Ami jó, az jó.
#1
YanezModerátor
Még szép, hogy Rocket League az első, hiszen azt tudtommal kizárólag digitálisan lehetett/lehet letölteni.