Az EverQuest Next spin-offja, a Landmark is leáll

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 7.
  • Gyászhír
Link másolása
A Daybreak Game Company egy ideig abban bízott, hogy ha már az EverQuest Nextet nem tudják befejezni, legalább az MMO mellékága, a Landmark sikeres lesz. Nem így lett, az építkezős sandbox játék februárban lehúzza a rolót.

A Daybreak Game Company megerősítette, hogy leállítja online sandbox játékuk, a Landmark fejlesztését. A játék munkálatai egykoron az EverQuest Nexttel párhuzamosan haladtak, de tavaly márciusban a fejlesztők a fő MMORPG-jüket is elkaszálták.

A csapat "nehéz szívvel" hozta meg a döntést - a Landmarkot időközben a Steam kínálatából is eltávolították, és a hivatalos honlapon sem lehet megvásárolni.

Az egykoron EverQuest Next Landmark névre hallgató MMO tavaly júniusban jelent meg, az anyag leginkább a játékosok kreativitására és kalandvágyára építkezett. A stúdió célja az volt, hogy a rajongók a semmiből hozzanak létre saját történeteket, amiket aztán másokkal is megoszthatnak.

A Daybreak mindenesetre továbbra is aktív marad, az EverQuest első két része még mindig fut, ahogyan a H1Z1 és a PlanetSide 2 is.

1.
1.
pikszel
Pár napja néztem körül a wincseszteren, hogy helyet csináljak, és megtaláltam ennek a bétáját. Arra gondoltam, vajon mi lehet ezzel. Vajon megjelent, vagy meg fog jelenni? Ez a hír megadta a választ. Amúgy nem csodálkozom, Az a rész, hogy a játékosok kreativitására építkezett, inkább azt jelentette, hogy nekik nem volt, bár sokat nem játszottam vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...