Dreamfall Chapters - PC-re is jön a Final Cut

Link másolása
December elején tudtuk meg, hogy hamarosan konzolokra is megjelenik a Dreamfall Chapters, mely kiadás a Final Cut alcímet kapta. A felújított változat tartalma PC-re ingyen elérhető lesz.

Március 23-án konzolokra is megjelenik a Dreamfall Chapters, a Red Thread Games azonban a PC-s játékosokat sem szeretné megfosztani a felújított változat örömeitől.

A cím Kickstarter-oldalán jelentették be, hogy a Final Cut kiadás újdonságai PC-re és Macre ingyen elérhetőek lesznek egy frissítés formájában, mely a konzolos változattal egy napon válik elérhetővé.

Az új kiadás felújított grafikát és animációkat ígér, valamint a játékmenetben is várhatóak átalakítások. Ezekkel kapcsolatban később kapunk majd információkat.

4.
4.
hedzsooo
#3: Jó, de ez csak a te véleményed. Én, + jópár másik játékos (pl. a Steamen http://store.steampowered.com/app/237850/ ) úgy vélik, hogy remek kis játék már most is. Az EA meg hogyan adja ki a játékait, azt meg inkább hagyjuk, mert max. csak a Ubisoft rosszabb náluk.
3.
3.
Giggsy
#1: Nem, de EA játék esetében olyanra sem volt példa, hogy félkészen optimalizálatlanul kiadták, aztán másfél évig lapítottak, mint szar a fűben, hogy ez a kész játék. Marha nagy dolog, hogy kiadnak egy bigfixet, aztán úgy tesznek, mintha hozzátennének bármit a játékhoz. A Chaptersszel alapvető játéktervezési, és történetírási gondok vannak, amit kizárólag a játék komplett újraírása tudna orvosolni.
1.
1.
hedzsooo
Na, ezt pl. már is jobban várom PC-re, mint a ME Andromédát. Ingyenes frissítés új kiadásra PC-s verziónál. EA-játék esetében volt már ilyenre példa?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...