Brit toplista: ott folytatjuk, ahol abbahagytuk

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 9.
  • Toplista
Link másolása
A múlt heti pangást tapasztalva egyáltalán nem meglepő, hogy a brit játékeladási toplistán sem történt túl sok változás. Az aranyérmes például még mindig a Call of Duty: Infinite Warfare.

A Call of Duty: Infinite Warfare immár a nyolcadik aranyát zsebelte be, a sorozat tagjai közül csak a Black Ops III teljesített jobban a briteknél, neki tizenegy első helyezése van. Az ezüstérmes a FIFA 17 lett ezúttal, míg a Battlefield 1 helyet cserélt a GTA V-tel, így most a Rockstar játéka állhatott fel a dobogóra.

A Forza Horizon 3-at akciózták a múlt héten az országban, ennek köszönheti, hogy a tizenkettedik helyről az ötödikre ugrott előre, de hatalmasat javított a Pokémon Sun és a Pokémon Moon is: a 3DS-es játékok készlethiány miatt szorultak vissza a toplistán, a problémát mostanra orvosolta a Nintendo.

  1. Call of Duty: Infinite Warfare
  2. FIFA 17
  3. Grand Theft Auto V
  4. Battlefield 1
  5. Forza Horizon 3
  6. Watch Dogs 2
  7. Mafia III
  8. Rocket League
  9. Pokémon Sun
  10. Steep
  11. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
  12. Gears of War 4
  13. LEGO Star Wars: The Force Awakens
  14. Minecraft: Xbox Edition
  15. Uncharted 4: A Thief's End
  16. Pokémon Moon
  17. WWE 2K17
  18. The Division
  19. The Last Guardian
  20. Assassin's Creed: The Ezio Collection
19.
19.
user101
--- és a battlefield egyre jobban jól megmutatja a COD-nak ! Ezaz, tökös a gyerek ! :DDD
17.
17.
Beniciodeltoro
Kibírnátok egy hetet toplista nélkül, ki a tökömet érdekli hogy még vezet ez a fostenger?
Most komolyan, valaki erre recskázik ?
16.
16.
kopic
#13: "Mondjuk nekem a gta csak technikai reszben zsenialis. A sztorija unalmas es faraszto. "

Egyetertek. Premier ota megvan, de sztorit 1x pörgettem csak ki, annyira semmilyen lett vagy nem is tudom, nekem ez a 3 karakteres dolog nem igazan adta, nemrég ismet elkezdtem, de semmi késztetést nem erzek hogy folytassam. Ellenben multija kibaxott jol meglett csinalva, csak kar hogy elozo gen játékosait full telibexarjak (új frissítések nem jonnek ra.)
15.
15.
RangerFox
13.
13.
shatterhand
#12: Megnyugodhatsz mert a cod kozonsege valtozik. Kulonben nem sirnanak annyian. Legtobven atmentek bfre vagy mashova. Csak kozbe jonnek olyanok akik meg mast untak meg.
Cod es gta kozt annyi a kulonbseg hogy cod toredek raforditasbol hozza ezt a bevetelt. Nem szep de ez van Mondjuk nekem a gta csak technikai reszben zsenialis. A sztorija unalmas es faraszto. Szerencse hogy sandbox, van multija es azt csinalok amit akarok ha unatkozok.
11.
11.
shatterhand
#7: Azert egy evenkent megjeleno sorozat 1-1darabjat ne hasonlits ossze olyannal ami 5evente jon.
Es a cod akarmilyen haterjatek lett nincs egy se hasonlo mufajban ami evente ilyen eladast tudna produkalni. Vagy sportnak kell lennie vagy olyannak ami sokaig keszul. Vagy filleres mobilcucc.
9.
9.
Norbiii
#4: Az elmúlt kb 1-1,5 évben viszont azért kicsit belehúztam és kitoltam komoly címeket Ps3-on, és most Ps4-en: Beyond, Heavy rain, UC 1, 3, 4, The Last of Us, Until Dawn, GTA V....de ez még így is "kevés" hiszen egy mai gamer ennek a 10szeresét tolja ki ennyi idő alatt, de tőlem ez már nagy dolog. A HD tv óta + Ps3, de főleg a Ps4es érában úgy érzem több kedvem lesz játszani, és tervezek is.
8.
8.
RangerFox
#1: És a Pokémonok miért zavarnak?
5.
5.
Heldengeist
Azért jól elválik, mi a divatjáték, és mi az, amit tényleg szeret a piac. A GTA V már cirka 3 éve folyamatosan a TOP10-ben van, az aktuális CoD meg kibéreli cirka két negyedévre az első helyet, aztán május környékétől tojik rá mindenki a köverkező részig.
4.
4.
Norbiii
#2: Én sokáig "kellemetlenül" éreztem magam, mert sokan kockulnak hosszú órákon át, írják, mondják mennyit játszottak, játékok sokaságat tolják ki, szinte egyből mindent megvesznek, és átviszik röpke pillanat alatt, én meg alig akartam komolyabban játszani, már úgy voltam vele, hogy tessék játszani, mert mindenki játszik, szeresd már meg még ennél is jobban. xd
Leszámítva a fifa single online részét, nem játszom túl sokat, és szerencsére az online singlie módról egyenlőre leszoktam, nem akartam hosszú órákat a gép előtt tölteni...
2.
2.
shatterhand
Sztem tök természetes,hogy a vásárlók nagy része nem vmi hardcore videójátékos közönségből áll össze.
1.
1.
ribizly
Ez nem annyira meglepő.
Ellenben ezek már sokkal jobban aggasztanak:
Mafia III
Watch Dogs 2
Pokémon Sun
Pokémon Moon
Mi a fene van az emberekkel manapság? A Mafia III-ról gyakorlatilag csak rosszat lehetett hallani, olvasni, látni, ... Erre ott ül a lista első felében még mindig? LoL! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...