Ingyenes a Hitman, a Deus Ex és a Lara Croft GO

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 10.
  • Akció
Link másolása
A Square Enix népszerű frencsájzai alapján készült taktikai játékok mobilos változatai most ingyen a tiéd lehetnek az Amazon alkalmazásboltján keresztül. Nem árt sietni, az ajánlat limitált ideig szól!

Abban egyetérthetünk, hogy a Hitman GO, a Lara Croft GO és a Deus Ex GO egytől-egyig kiváló játékok, ráadásul bebizonyították, hogy a népszerű hősöket még egy felülnézetes, körökre osztott címben is szórakoztató irányítani.

A Square Enix lepacsizott az Amazonnal, így most egy ideig mindhárom játék ingyenesen elérhető a webáruház alkalmazásboltjában, az Amazon Undergroundban. Mindössze le kell töltened az appot hozzá, regisztrálsz, és máris lecsaphatsz a játékok androidos verzióira.

Íme, a linkek:


Nem tudjuk pontosan, hogy az ajánlat meddig érvényes, szóval ne halogasd a dolgot. A lényeg az, hogy a játékok utána is a tiéd maradnak örökre.

18.
18.
hedzsooo
#17: +1 Ráadásul sok esetben az ingyenesek az igazi kellemes meglepik a mobil eszközökön.
17.
17.
GAMEROD
#16: Igazából ezek olyan játékok hogy az embernek eszébe nem jutna pénzért megvenni, mobileszközökön azért elég sok ingyenes és szórakoztató játék van, párszáz forintos dolgokat pont ezért nem vesz meg az ember, mert sokan úgy vannak vele hogy ha óccsó akkor biztos gagyi inkább marad az ingyenesnél.
16.
16.
aordog
#14: ++++1
Teljesen megfogtad a lényeget!
(Úgy látom lecsaptad a labdát :) )
15.
15.
GAMEROD
Már megijedtem hogy a rendes Hitman lett ingyenes. Elég nagy stresszt okozna ha az ember tízezreket költ játékra, nemsokra rá pedig ingyenesen elérhetővé válna egy időre.
14.
14.
shatterhand
#13: Remeltem csak vicc, de akkor tenyleg siras van:))
Tobb 10ezres gepetek van (mobil,pc,konzol) es 290ft meg foldhoz vagna:))
13.
13.
zimonyini
#12: Igen ezen sírunk! Ha már ingyenesnek van mondva, sírunk rajta. Majd te mondod meg min sírhatunk, nem? Vedd meg nyugodtan, váljék egészségedre.
12.
12.
shatterhand
Playstoren 290ft darabja. Ezen sirtok?
11.
11.
ribizly
Jó volna, ha már ilyen tippek jönnek az oldalon, akkor a kedves írója azt is leírná hogyan kell MAGYARORSZÁGRÓL hozzájutni a cuccokhoz!
Nem az első eset... :(
10.
10.
zimonyini
#1: Ugyanaz, mint a többieknek... A magyarok cseszhetik.
9.
9.
simon 555
Letöltöttem az appot, de nincs letöltés gomb a fenti játékoknál... Csak annyiz ír, hovy updateljem az amazon appoz undergroundra, amit már megtettem
4.
4.
Nando
Nekem nem is engedi telepíteni az appokat... vagyis nem csak nekem, mások is háborognak emiatt...
3.
3.
turleysqt
Azt azért megéri hozzátenni, hogy az amazon underground app, a permissionsban kiköti, hogy rögzítheti a hívásainkat, és elolvashatja az SMS-eket, illetve a telefon kontaktjainknak reklámokat küldd. Én inkább megállítottam a telepítést, vérlázító.
2.
2.
Gorrister
Nincs mobilom, de a Hitman Go-t és Lara Croft Go-t beszereztem PC-re.
Remélem hamarosan jön a Deus Ex Go-ból is egy nagygépes kiadás.
1.
1.
zimonyini
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...