Ingyenes a Hitman, a Deus Ex és a Lara Croft GO

A Square Enix népszerű frencsájzai alapján készült taktikai játékok mobilos változatai most ingyen a tiéd lehetnek az Amazon alkalmazásboltján keresztül. Nem árt sietni, az ajánlat limitált ideig szól!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
#17: +1 Ráadásul sok esetben az ingyenesek az igazi kellemes meglepik a mobil eszközökön.
#17
#16: Igazából ezek olyan játékok hogy az embernek eszébe nem jutna pénzért megvenni, mobileszközökön azért elég sok ingyenes és szórakoztató játék van, párszáz forintos dolgokat pont ezért nem vesz meg az ember, mert sokan úgy vannak vele hogy ha óccsó akkor biztos gagyi inkább marad az ingyenesnél.
#16
#14: ++++1
Teljesen megfogtad a lényeget!
(Úgy látom lecsaptad a labdát :) )
#15
Már megijedtem hogy a rendes Hitman lett ingyenes. Elég nagy stresszt okozna ha az ember tízezreket költ játékra, nemsokra rá pedig ingyenesen elérhetővé válna egy időre.
#14
#13: Remeltem csak vicc, de akkor tenyleg siras van:))
Tobb 10ezres gepetek van (mobil,pc,konzol) es 290ft meg foldhoz vagna:))
#13
#12: Igen ezen sírunk! Ha már ingyenesnek van mondva, sírunk rajta. Majd te mondod meg min sírhatunk, nem? Vedd meg nyugodtan, váljék egészségedre.
#12
Playstoren 290ft darabja. Ezen sirtok?
#11
Jó volna, ha már ilyen tippek jönnek az oldalon, akkor a kedves írója azt is leírná hogyan kell MAGYARORSZÁGRÓL hozzájutni a cuccokhoz!
Nem az első eset... :(
#10
#1: Ugyanaz, mint a többieknek... A magyarok cseszhetik.
#9
Letöltöttem az appot, de nincs letöltés gomb a fenti játékoknál... Csak annyiz ír, hovy updateljem az amazon appoz undergroundra, amit már megtettem
#7
#6: Az androidnak melyik részét nem értetted? :D
#5
#4: nekem se jó
#4
Nekem nem is engedi telepíteni az appokat... vagyis nem csak nekem, mások is háborognak emiatt...
#3
Azt azért megéri hozzátenni, hogy az amazon underground app, a permissionsban kiköti, hogy rögzítheti a hívásainkat, és elolvashatja az SMS-eket, illetve a telefon kontaktjainknak reklámokat küldd. Én inkább megállítottam a telepítést, vérlázító.
#2
Nincs mobilom, de a Hitman Go-t és Lara Croft Go-t beszereztem PC-re.
Remélem hamarosan jön a Deus Ex Go-ból is egy nagygépes kiadás.
#1
Köszi a tippet! :)