Átalakul a Shovel Knight árképzése, jön Switchre is

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Amellett, hogy bejelentették a Nintendo Switch-verziót, a fejlesztők megerősítették, hogy az alapjátékot és DLC-kampányokat ezentúl standalone címekként forgalmazzák majd. Ezenkívül jön a kétfős kooperatív mód is.

Tavasszal jelentősen átalakul a Shovel Knight árképzése, ráadásul az alapjáték és a kampány DLC-ket is önállóan futtatható formában vásárolhatjuk meg PC-n, Macen, Linuxon, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

A Yacht Club Games egy blogbejegyzésben magyarázta el, hogy működik a dolog. Az alap kampányt tartalmazó verzió ezentúl Shovel Knight: Shovel of Hope címen fut, az eddig megjelent összes DLC-t tartalmazó csomagot pedig Shovel Knight: Treasure Trove néven keressétek. Ha eddig minden kiegészítőt megvásároltál a játékhoz, ez automatikusan hozzáadódik a könyvtáradhoz.

A változás tehát csak az új játékosokat érinti. A már megjelent Shovel Knight: Plague of Shadowst és a közelgő Shovel Knight: Specter of Tormentet külön is megvásárolhatjuk, a készítők azt remélik, hogy az új játékosok így olcsóbban hozzájuthatnak ahhoz a tartalmakhoz, amelyek érdeklik őket. Ebbe beleértendő a King Knight's Campaign és a négyfős Battle mód is, amelyek nem lesznek elérhetően 3DS-en és Vitán.

Az új struktúra hátránya, hogy a Yacht Club tavasszal megemeli a Shovel Knight árát, így nem árt sietni a vásárlással, ha ingyen akarsz hozzájutni a bónusztartalmakhoz.

Más hír, hogy hamarosan kétfős kooperatív móddal bővül a Shovel Knight konzolokon és PC-n, de a mókából kimaradnak a handheld verziók tulajdonosai. A következő frissítéssel élesedik a Body Swap mód is, mellyel a karakterünk fizikumát is megváltoztathatjuk.

2.
2.
user101
Ne már, ez egy tök jó nosztalgia játék és igen, ilyenek kifejezetten jól mutatnak majd switchen ( is ). Nem egy platform seller title, de nagyon jó kiegészítő!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...