Mégis a Switch nyitócíme lesz az új Zelda

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A korábbi pletykák ellenére mégis az új konzol premierjekor, azaz március 3-án érkezik boltokba a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A bejelentés örömére egy új trailert is kaptunk.

Most már hivatalos: a The Legend of Zelda: Breath of the Wild a Nintendo Switch nyitócíme lesz, azaz március 3-án kerül a boltokba. A jelek szerint mégsem húzódtak el a honosítási munkálatok (de legalábbis találtak megoldást erre a problémára a készítők), így világszerte egy napon érkezik az egyik legfontosabb first-party cím - Wii U-ra is!

Íme, az új trailer:

12.
12.
maktub
Ha jól értettem, idáig mindössze ezt és a 1-2 Switchet erősítették meg nyitócímként. Gondolom pár kiadó a premierig még bejelent rá egy-két címet, főleg portot, de, ha tényleg ennyi lesz az induló játékfelhozatal és az online szolgáltatás se élesedik be mindenhol (idáig tudtommal csak USA, Kanada és Mexikó a tuti), akkor ez a gép holtan érkezik.
11.
11.
aordog
WiiU-n remélem nem lesz butítva!
10.
10.
unrealnoise
Ez lesz az év játéka. Pont.
8.
8.
kamgecam
Varázslatos!2017 legjobban várt játéka számomra ezután a traoler után.Remélem nem fog rosszabbul futni Wiiu-n.
7.
7.
myrte
#6: Eddig az összes Xenoblade és Zelda játék olyan volt, amit nem kapkodtak el. Nem ez az évente kiadunk egyet típus. Várós játékok.
6.
6.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Ez és a Xenoblades nagyon ígéretesnek tűnik, Van hangulata, látszik hogy beleadtak mindent hogy valami értékes játék szülessen.
5.
5.
DrZsasz
Várós. De zavar a látvány. Csak én látom úgy mintha folyamatosan ki lenne hipózva a kép? Fakó világos minden.
4.
4.
zimonyini
Eszméletlen! Nagyon-nagyon sajnálom, hogy N-exkluzív.
2.
2.
Lord Vader
#1: http://www.zelda.com/breath-of-the-wild/buy-now/

A videó leírásában ott is a link.
1.
1.
north
Tudtommal csúszik a Cím, bár lehet szerkesztési hiba, de sem a Zelda sem a Nintendo EU-s honlapján nincs lehetőség a játék előrendelésére sőt még a megjelenési dátumnál is csak a 2017 szerepel míg az Amcsi oldalon ezek már megtehetőek és a pontos dátum is szerepel :( De ne legyen igazam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...