Bejelentették a Splatoon folytatását

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wii U egyik legjobb címe folytatást kap a Nintendo új konzolján. A Splatoon 2-ben a legtöbb ismerős elem visszatér: ezúttal is festéket lőhetünk mindenre a pályákon, kapunk vadiúj különleges fegyvereket és visszatér a szuperugrás is.

A Nintendo bejelentette, hogy a nyár folyamán érkezik Switchre a Splatoon 2, amely az elődje által lefektetett alapokra építkezik. A cél ezúttal is az lesz, hogy festékkel spricceljük le egymást a multis meccsek során. Lesznek új pályák és fegyverek, az irányításhoz a Joy-Cononkat és a külön megvásárolható Pro Controllert egyaránt bevethetjük.

Választhatjuk a giroszkópos irányítási rendszert is. Az már biztos, hogy single kampányt is tartalmaz a játék, illetve folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak hozzá, ahogy a speciális eventekről sem kell lemondanunk.

4.
4.
delphijos
#3: Itt szerintem elsősorban a az új konzol miatt döntöttek az új rész mellett. Inkább azon csodálkozom hogy a Mario Kart-nál miért nem lépték meg.
3.
3.
Számomra ez olyan, mint a Garden Warfare: nem érzem, hogy egy újabb részre lenne szükség a meglévő játék bővítése helyett. Persze ugyanez elmondható egy valag másik sorozatra is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...