Íme, Mario új kalandja: a Super Mario Odyssey

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem maradhatott a bemutató Mario-játék nélkül. A Super Mario Odysseyben derék vízvezeték-szerelőnk a háta mögött hagyta a gombakirályságot, és a mi világunkban indul nagy kalandra. Az első trailer roppant ígéretes.

A ma hajnali livestream során a Nintendo bejelentette a Super Mario Odysseyt, amely valamikor 2017 végén landol a Switchen. Első blikkre a játékmenet nem nagyon változott a legutóbbi 3D-s világban játszódó anyag óta, ám a kiotóiak csavartak egyet a recepten! Derék vízvezeték-szerelőnk ugyanis maga mögött hagyta a gombakirályságot, hogy más világokban kalandozzon.

Így aztán feltűnik a mi világunkban is. Mario egy nagyvárosban teszi tiszteletét, a fejlesztők elmondása szerint sandbox stílusú pályákra számíthatunk. Hősünk új kütyüje, a szemüveg és a kalap kombója olyan különleges játékélménnyel kecsegtet, amit csak Switch-csel érhetünk el. Hordozhatóság és kiterjesztett valóság? Na, ugye!

23.
23.
delphijos
#22: Persze, kicsit sommásan fogalmazott, de ez is benne van a pakliban. Nemsokára meglátjuk hogy a piac vevő lesz-e erre a stratégiára.
22.
22.
zimonyini
#21: Oké haver, okos vagy!
21.
21.
A Nintendo halott. Csak még küzdenek ellene. Egyetlen esélye az lenne, ha felhagyna a hardvergyártással, és játékokat készíteni PS4-re és Xbox One-ra.

Ugyanarra a sorsra jut majd, mint a SEGA.
20.
20.
aordog
Senki nem írta, de a grafika nagyon pazaaar!
Új dolgok gyûjtése (valami 3 szög)
Viszont a városban az emberek arcára nem nagyon zoomoltak be.
Marionak valami idôgépe van? Lelövöm a poént: a városban lesz szerintem a Bowser végjáték :)
19.
19.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#18: Igen csak szerintem a többiek úgy értették, hogy ehez a dizájnhoz, ami inkább egy valóságosabb várost mutat. Nem jönne ki jó ha mario, street fighterezne a civilekkel. A legonak jól állt ez a stílus.
18.
18.
Norbiii
#17: Ott a verekedős Mario, a Super smash bros, és verekednek a Mario karakterek, bár nekem sosem tetszett, mert nem ezt a stílust szeretem, és inkább játszom a szokásos aranyos Mario játékokkal, de mégis népszerű a sorozat. (+ ott a Lego Undercover, ami kicsit Gta-s, és nagyon mókás lett.)
Na most ha itt megengedhető, és nincs gond az egymás püfölésével, akkor egy nyitott világú Mario-ban, vicces és ötletes elemmel is simán beleférne valami különleges....Amolyan nyitott világú Gta-s Mario vicces, aranyos elemekkel. Persze bárhogy legyen, ez a játék már most tetszik, mert hű maradt a szokásos Mario játékokhoz, és vitt bele egy kis újítást is! :)
17.
17.
Norbiii
#16: ?

A Mario maradjon meg Marionak és imádom a Nintendo játékait.
Nem arra gondoltam, hogy durvuljon el, és legyen erőszakos, nem, de mókás elemeket öltve megoldható lenne. Például a Lego Undercoverben már próbálkoztak ezzel, kicsit GTA szerű lett, na ugyanezt Marioval, csak lehessen mókásan bunyózni. Számomra egy ilyen Mario GTA, ahol kocsikat vihetsz, mókázhat, megüthetsz egy embert, visszaüt, megkerget, nagyon király lenne!

Ettől még Nintendo-s maradok, és úgy szeretem a játékaikat, ahogy vannak! :)
16.
16.
kamgecam
#15: Nem akarok olyan társadalomban élni ahol ez megtörténhet...
14.
14.
dcba
Nalam a Mario jatek mar ott elhasal, ha nem sidescroll. Nekem ez a terben rohangalas a Marioban sosem jott be.
12.
12.
Norbiii
Mindig is szerettem volna egy Mario GTA-t, ha ezt normálisan megcsinálják, és kiaknázzák a lehetőségeket, ütős játék lehet! Mekkora lehet már Marioval az utcákon sétálni, nekem például tetszene, ha Mario nemcsak ugrándozna a városokon át, hanem élne is, tudna verekedni, kocsikat betörni, mint egy GTA-ban, nagyon fain lenne! :)

Remélem a Toadok sem lesznek elhanyagolva a Nintendo-n, de nekem ez így is tetszik!
11.
11.
kamgecam
Kész!Megint 5 éves kisfiúnak érzem magam aki rácsodálkozik a világra.Franc, pedig nem terveztem Switch vásárlást.Kell valakinek egy eladó Wiiu?
10.
10.
myrte
#8: A poén, hogy nekem is eszembe jutotta GTA, ahogy mutatták a várost xD Jó lesz ez :)
9.
9.
zimonyini
Na ez tett be. Lesz Switchem, fantasztikus a kínálat. Fanboynak fogok tűnni
8.
8.
daenath
Grand Theft Mario? Sejhaj....
7.
7.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#5: Én válogatok a játékok között nem elégszek meg a szükséges minimummal. Tudom hihetetlen.
6.
6.
jszili32
Nekem ez nagyon tetszik, de én még a galaxyval sem tudtam játszani pedig azt is nagyon kiprobálnám, nagyon király lesz ez a mario is mint az összes többi.
4.
4.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#2: Látszik hogy nintendo fanboyok igényeit nem nehéz kielégíteni, elég nekik az 500 adik tök ugyanolyan, minden egyediséget nélkülöző marió rész.
2.
2.
XuChi
Szerintem meg pont hogy ezzel lett totàl ócska. Nekem ugyan nem kell.

Következö mi lesz ? Kirby a sex birodalomba làtogat ? Luigi ürcsatàkat vív majd ? Metroid meg megy hamburgert sütni ????
1.
1.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Azért jó látni hogy próbálkoznak egy kis változatosságot vinni a játékba, a helyszín változtatás jó ötlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...