A Skyrim és a FIFA is jön Nintendo Switchre

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A ma hajnali Nintendo-livestreamben a Bethesda illetékese végre megerősítette a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verzióját, illetve az EA Sports is kijelentette, hogy elhozza a FIFA-frencsájzt az új masinára. Third-party körkép.

Hivatalosan is bejelentették a The Elder Scrolls V: Skyrimet Nintendo Switchre. A ma hajnali livestream keretében a Bethesda fejese, Todd Howard kiemelte, hogy most már "ott játszhatsz a Skyrimmel, ahol csak akarsz".

A Bethesda és a Nintendo partnerségének köszönhetően a népszerű szerepjáték Switchen is napvilágot láthat, bár pontos megjelenési dátum még nincs. Howard méltatta az új konzolt, amely "klasszikusan Nintendo, mégis valami teljesen új".

Ezzel egy időben az is világossá vált, hogy a FIFA-sorozat is tiszteletét teszi Switchen. Hogy a FIFA 17, vagy ősszel a FIFA 18 lesz-e az első fecske, még nem tudni. Az EA Sports szerint ez lesz a "leghitelesebb sportjáték" a kiotóiak konzolján, hiszen tömve van valódi ligákkal és stadionokkal.

Az új Shin Megami Tensei (videó) mellett a Koei Tecmo új alkotása, a Fire Emblem Warriors is Switchre készül, itt az előzetes is:

A livestream keretében színpadra lépett Goichi “Suda51” Suda is, aki azt sugallta, hogy új No More Heroes-játék készül Switchre. Nem ejtette ki a játék nevét, de az biztos, hogy az anyagban visszatér a főhős, Travis Touchdown.

A Square Enix főleg Dragon Quest-vonalon erősített, a Dragon Quest X-et, a Dragon Quest XI-et és a két Dragon Quest Heroest is bejelentette a gépre, de egy új RPG is érkezik majd a Bravely Default-csapattól.

A Capcom nem a legújabb részt, hanem az Ultra Street Fighter II-t hozza el az új masinára. A switches verzió Ultra Street Fighter II: The Final Challengers címen fut, új játékmóddal és karakterekkel vértezik fel. Utóbbi a gonosz Ryu és az erőszakos Ken lesz. Kapunk 2v1-es küzdelmeket is. Érdekesség, hogy választhatunk a pixelgrafika és a HD-grafika között.

Az okostelefonos kitérő után visszatér a Bomberman is a Nintendo platformjára. A bemutatkozó előzetes alapján a rajongóknak nem kell aggódni, a játékmenet mit sem változott, csupán a külcsín lett szebb. A Super Bomberman R is nyitócím lesz, azaz március 3-án várható.

A Sega is két játékkal készül a premierre: a Puyo Puyo Tetris (trailer) mellett a Sonic Mania is a Switch felhozatalát erősíti. Utóbbi PC-s, Xbox One-os és PS4-es verzióját már korábban megerősítették. Megjelenés: tavasszal.

A rendezvény végén a kötelező videomontázs sem maradt el, ebben további címek is feltűnnek:

10.
10.
user101
Akartam venni egy Steam linket, hogy megtapasztaljam ezt a csodás nagy tévés élményt... De jó, hogy nem tettem : Steam-in-home-streaminggel belső hálón kipróbáltam és tökéletesen működött a dolog. Legalábbis technikailag, mert a vár élmény elmaradt.

Számomra a játék és a totális beleélés továbbra is a 24" monitor sötét szoba este és fülhallgató... A TV+5.1 a nappaliba szabályosan irritált.. Szóval nem vagyunk egyformák, lesz bőven akinek "ez is elég" !
4.
4.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#3: De legalább ezis szélesíti a kínálatot és erre nagy szükség van.
3.
3.
zimonyini
Megint kijön egy-két fifa, aztán kapufa..
2.
2.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#1: Eleinte biztos sokan lesznek, utána majd szépen hátrahagyják.
1.
1.
ilovenancythompson
hm ...kiváncsi vagyok, nagy tényező lesza sikerben mennyien állnak be a masina mögé. eddig okésnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...