Brit toplista: élre tört a GTA V

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 16.
  • Toplista
Link másolása
Töretlen a Grand Theft Auto V sikere, a múlt héten az aranyérmet is sikerült behúznia a brit játékeladási toplistán a Rockstar örökzöldjének. Más meglepetés nem történt, az élbolyt a szokásos slágercímek alkotják.

A GTA V már az éves összesítésben is a legjobbak között szerepelt, és továbbra sincs szégyenkeznivalója: a legutóbbi brit toplistán az aranyérmet is megszerezte, ez volt neki a tizedik a megjelenése óta. Ilyen sorozatot csak tizenhárom játék hozott össze eddig, a GTA-sorozatból egyedül a Vice Citynek sikerült.

A toplistán amúgy nem történtek nagy változások, az élen a szokásos slágercímek állnak. A Call of Duty: Infinite Warfare és a FIFA 17 hátracsúszott egy-egy helyezést, míg a Battlefield 1 és a Forza Horizon 3 továbbra is tartja a negyedik, illetve az ötödik pozíciót. A jövő héttől valószínűleg felgyorsulnak az események, ahogy a megjelenések is elkezdenek szaporodni.

  1. Grand Theft Auto V
  2. Call of Duty: Infinite Warfare
  3. FIFA 17
  4. Battlefield 1
  5. Forza Horizon 3
  6. Watch Dogs 2
  7. Rocket League
  8. Mafia III
  9. Steep
  10. Gears of War 4
  11. Minecraft: Xbox Edition
  12. Pokémon Sun
  13. WWE 2K17
  14. LEGO Star Wars: The Force Awakens
  15. Tom Clancy's The Division
  16. DOOM
  17. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
  18. Overwatch
  19. The Last Guardian
  20. Assassin's Creed: The Ezio Collection
16.
16.
PrimYaz00
#15: Ismered a mondást, akinek nem inge, de ha te úgy érzed :)
15.
15.
kopic
#6: Nezd meg gamertagomnal a gta 5-t es utana dumaljal.

#8:
Jo lett az 5.resz de annyira nem hogy meg mindig Ennyire vigyek. Sztori erosen "meh" kategoria, SA-t vagy 5x kinyomtam, ezt meg csak egyszer. Egyedul a multi resze basz oda, az piszkosul bejott.
Plusz harcrendszer iszonyat le lett butitva, sokan 1db ütéstől fekszenek, alig van épület ahova be tudsz menni, es a zenecsatornak sem tul jok elozo genen.
14.
14.
KRAT0S
#13: Eddig is ültem,amúgy ki kérdezte hány fogad van?-_-
muszáj mindig belém állnia valakinek?
13.
13.
imchristailor
12.
12.
hedzsooo
...Úgy tűnik, ha pl. a DIABLO II megvásárolható + játszható lenne Steamen keresztül is, okozna itt pár olvasónak nem kis meglepetést. Pedig az sem mai játék, + azóta van már D 3 is. :-)))
11.
11.
hedzsooo
#10: Összességében nincsen baj az új DOOM-al, + pl. a Mafia 3 is játszható de azért a GTA V-höz inkább egyiket sem hasolítsuk össze se összetettségben, se pedig minőségben. GTA V de bizony még a jó öreg Skyrim is ráver mind a kettőben elég szépen pl. a Doom-ra + a Mafia 3-ra is, ennyi.
10.
10.
KeXxX
#5: Mi a bajod a DOOM-mal? Év FPS-e a legtöbb embernél. Hagyjuk már a GTA-át.. majdnem 4 éves játékról beszélünk. Biztos, hogy sorra bannolják a rengeteg csalót akárcsak a CS:GO-nál.
9.
9.
KRAT0S
#3 +++ lenne a másik...
szerkesztés gombot meg majd csinálok nektek,de előbb fullra teszem az addblock-ot !
8.
8.
KRAT0S
#4: #4 +++

Élre tört a szar! valaki eltakaríthatná már.Túl régóta büdösödik ott elöl,a rengeteg minőségi játék meg sehol.
Sok a buta ember,nem látnak tovább a gta-cod-fifa-ac..játékoknál.Azt veszik meg amit már évek óta ismernek+haveroknál is ezt látják...nem nyitnak az új felé.Ez van.
7.
7.
Yanez
#4: Nem az a lényeg mennyi idős, hanem mennyire minőségi. A GTA V pedig egy magas minőséget képviselő arcade sandbox. Az arcade játékok könnyen beszippantják az embert, főleg ha profi módon vannak összerakva. A Rockstar játékiat képviselő minőséget pedig senkinek sem kell bemutatni! Arról már nem is beszélek, hogy mennyit dobott a cuccon az addiktív multiplayer világ. Én magam csak egyszer toltam ki PS3-on, a multit pedig csak 2-3 órán át űztem, de tökéletesen megértem miért kajálják annyian. Megérdemli a sikert!
6.
6.
PrimYaz00
Látom a jöttek a haterek is kicsit idehányni a hülyeségüket.
5.
5.
hedzsooo
#4: GTA V megjelenése PC-n: "Windows 2015. április 14." Sz'al alig több, mint másfél éve van PC-n, így 1általán nem meglepő. Pláne, h minőségi lett a PC-s változata.

A szégyen az lenne, ha pl. a MAFIA 3 lehetne ismét akár csak pár napig is a toppon, v. a DOOM.

Amennyiben 1 játék igazán jó, megérdemli a sikert. Ld. még: TES V: Skyrim felújított változata. Nem véletlenül az is a top 20-ban még minidg szilárdan. Pedig az alapjáték már több, mint 5 éves PC-n is.
4.
4.
kopic
Ezt a szégyent. Egy 3,5 éves jatek ott rohad az elen
3.
3.
Aimedshot
továbbra se értem mi a jó istent esznek a gta-n az emberek...tökéletesen tükrözi hogy mi kell ennek a generációnak...
2.
2.
lesik20
#1: Hu Vaze. Most kinyomtaz Adblockot. Ennél szánalmasabb reklámot még soha életemben nem láttam....
1.
1.
Terawatt
off: @GK Egész képernyőt beterítő értelmesen elnyomhatatlan mekis reklámok miatt van az adblock. Black Mirror s01ep02 *eyeroll*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...