The Division - csak egy maradhat?

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 17.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes kérdőív terjed az interneten a The Divisionnel kapcsolatban. A Ubisoft megbízásából készített anyagban több olyan kérdés is felbukkan, ami árulkodó lehet a játék jövőjét tekintve.

A piackutatás lényege, hogy a Ubisoft kikérdezze a rajongókat a The Divisionről. Nem biztos, hogy a kérdőívben emlegetett változtatások vagy újdonságok tényleg megvalósulnak, az viszont kiderül belőle, hogy milyen irányba tapogatóznak a készítők. Itt érheted el egyébként, ha szeretnéd végigkattintani.

A mostani kutatásban három érdekesebb kérdés is helyet kapott. Az egyik arra vonatkozik, hogy tetszene-e a játékosoknak, ha a Survival mód egy Last Man Standing típusú játékfajtával bővülne. A megfogalmazás alapján a szabályokat és a körülményeket a mezei túlélőmód biztosítaná, az első számú különbség az, hogy akkor ér véget a játék, ha már az összes ügynök levadászta egymást, és csak az egyikük van életben.

Szóba került a The Division-univerzum bővítése is. Amellett, hogy a kérdőív az esetleges regényadaptációkról érdeklődik, arra is rákérdez, hogy milyen The Division-folytatást látnánk szívesen. Az opciók között szerepel, hogy maradhatnánk New Yorkban, de természetesen többségben vannak az új helyszínt előtérbe helyező válaszok: itt inkább az a kérdés, hogy a történet az első rész folytatása legyen, esetleg játszódjon az előd sztorijával párhuzamosan vagy egy teljesen másik időszakban.

20.
20.
s4jtqkac
#18: Még jó, Hogy new yorki..
19.
19.
s4jtqkac
18.
18.
s4jtqkac
17.
17.
Orrharapo
#14: Így van. A sztorinak igen is van hangulata. Viszont tenni is kell érte. Telefonbeszélgetések, túlélő és eseménynaplók, echok, drón felvételek. Ha ezekkel foglalkozik az ember, akkor nem csak a globális sztori, hanem külön kis egyéni drámák is vannak a történetben. Csak meg kell értük dolgozni. Tudom, hogy a mostani rohanó világban amit nem kap az ember az arcába az nem is számít. Itt egy kicsit mélyebben vannak elrakva a jó történet szálak. De azért ott vannak. Remélem a film nem lesz ócska amit ebből csinálnak.
15.
15.
CitromH
14.
14.
CitromH
#11: Egyetértek teljesen, kivéve a végét. A storyt máshogy közlik, mint a szokásos csinálj meg valamit, aztán nézz meg egy videót. Ismételd meg 5x és utána képben vagy. Itt mindenhol jön az infó, de neked kell összerakni. Szerintem kitűnő könyvanyag, és a story is tetszett. Igen lehetett volna bugyuta: menj el a cleanerekhez, és beszélj bazi joeval, hogy mit is csináljunk, hogy megnézhessük a következő videót. Nem, ehelyett itt is ott is van egy egy infó, és a végén kijön egy nem kiemelkedő történet, de azért így is lazán odaver egy fallout 4nek, vagy far crynak stb. Én kíváncsian várom hogy fojtatják. Egyébként a játék nagyszerű. Aki igényli a történetet ott van, aki nem az el is suhanhat mellette, nem fogja az arcába tolni. Aki akar az pvpzik, aki akar az pvezik. Aki egyedül akar játszani úgy is lehet. Aki bóklászni szeret azt is lehet, mert a hangulat az nagyon telitalálat.
12.
12.
leviske
Kicsit korai egy MMO esetében folytatásról beszélni, nem? Vagy itt arról van szó, hogy jön valami Season Pass 2 és benne új sztori?
11.
11.
Neurotic
Még megjelenéskor megvettem a játékot, de a végére állati unalmas lett. Tele bosszantó hülyeséggel, főleg az volt idegesítő, hogy a Ubisoft úgy gondolta, hogy az endgame kontent majd ez lesz, hogy újrajátszatja veled a sztori küldetéseket. De szerencsére frissítésekkel került bele egy csomó új dolog ami miatt megint visszatértem, és meg is vettem hozzá a season passt, amit korábban elképzelni nem tudtam, hogy nekem az fog kelleni.

Bár nagyon messze van a játék attól amit az elején beígértek, de mégis kitettek magukért a fejlesztők és valamilyen szinten hosszú távon is élvezetővé tették a játékot.

Viszont azt marhára nem értem, hogy miért akarnak ebből könyvet csinálni és miért gondolják azt, hogy a folytatásnál annyira számít a sztori? A játék leggyengébb része szerintem a történet volt. Annyira semmilyen, hogy az előzetesként megjelent kis videók hozzá képest filmművészeti remekművek.
10.
10.
Orrharapo
#9: Valószínűleg a csapatban van a hiba. Szólóban megyek, úgy pik pak összejön a parti. A loot rendszert is átgyúrták. A nehéz instákat azért kell "hajtani" mert jó szórakozás. Én már régen nem a loot miatt játszom. Már egy sima sarki mob is dobhat jó szett tárgyat. A Dark Zone meg néha hobbi. Szólóban bemegyek, és próbálok alkotni. Van némi adrenalin azért, amikor a teletömött zsákomat viszem kimenteni. Jó nagy kerülővel közelítem meg a kimentési zónát. Ott az izgalmat a többi játékos kiszámíthatatlansága adja. Néha bosszantó, de izgalmas.
9.
9.
Kakaoo
#3: Az elejétől játszottam én is vele barátokkal. 4-en volt csak értelme játszani, mert az igazán jó cuccokat a legnehezebb fokozaton lehetett szerezni,az meg PUG-gal reménytelen volt.

Mi 2-3-an állunk a sorban, de 20-30 perc várakozás után feladjuk. Szerintem te szolóban próbálkozol, ott viszonylag gyors, de csapatban jobb.

A játékot szerettem, de elrontottak valamit, már nincs értelme hajtani a nehéz instákat, mert "túlélőből" mindent meg lehet szerezni.
8.
8.
Hab
Nekem is tetszik a játék, de inkább a PvE részével szórakozom.
7.
7.
Gykrizsi
Karácsonyi akcióban szerztem be, nagyon jó kis játék.
6.
6.
Orrharapo
#5: Még egy DLC biztosan kijön hozzá. Remélem olyan szórakoztató lesz mint a survival.
5.
5.
exonic
Most akarom újra elővenni erre már a folytatáson gondolkodnak? Lesz még hozzá támogatás?
4.
4.
fehersam
Én a megjelenés napján szereztem be a játékot a legnagyobb dobozos verzióval. Nagyon elégedett voltam vele egy darabig, de aztán eljött az end game és az SMG-ken kívül minden fegyver használhatatlan lett a dark zoneban. Utána jöttek az atomnehéz dungeonok. És ott abbahagytam a játékot. Bár gondolkozom rajta, hogy újra előveszem.
3.
3.
Orrharapo
#2: Nem tudom, hogy milyen platformon játszol. Pc-n nekem a Survival pvp opció néhány perc alatt talál játékot. Amúgy meg nagyon szépen rendbe rakták a játékot. Én nagyon elégedett vagyok vele. Kellően változatos, aki nem akar pvp-t játszani annak is megvannak a lehetőségei. Esküszöm órákat elvagyok azzal is, hogy összeszedjem és végig hallgassam a telefonbeszélgetéseket. Nagyon adja a hangulatot.
Ha játszom akkor főleg a túlélő módban bóklászom. A legjobb dolog amit kitaláltak a játékhoz... Persze van benne mázli faktor. Mert ha az elején összefutsz valakivel, aki szerencsésebb csillagzat alatt indult, és szerzett egy jó fegyvert. Akkor hamar visszakerül az ember a terminálba. De futni nem szégyen...
2.
2.
Kakaoo
Multkorjában egy barátommal szerettünk volna "túlélőset" játszani és 25 perc alatt nem talált másik 22 embert.... Ezt a játékot kár fejleszteni már. Nézzenek előre és tanuljanak a hibáikból.
1.
1.
GODL1KE
Remélem a Wildlands nem fog ilyen sorsra jutni mint ez a game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...