Xbox One - így néz ki az újratervezett dashboard

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 17.
  • Képek
Link másolása
A Microsoft szerint a közeljövőben megváltozik az Xbox Home-gomb funkcionalitása, a segítségével gyorsabban elvégezhetjük a leggyakoribb feladatokat. Most már egy kép is van a redesignon átesett menüről.

Az Xbox One közelgő rendszerfrissítésével némileg átalakul az Xbox Home-gomb funkcionalitása, a gyakori feladatokat immáron gyorsabban végrehajthatjuk. A Guide menüpont átkerül a képernyő bal oldalára, nem számít, mit csinálunk közben.

Innen egy gombnyomásra indíthatunk játékfelvételeket, lophatunk képeket, és pillanatok alatt átugorhatunk az Xbox Store-ba, a My Games & Apps szekcióba, vagy a kezdőképernyőre. Továbbá hozzáférhetünk az acsikhoz, a barátainkhoz és az üzeneteinkhez.

Érdemes még megemlíteni, hogy január 24-től két Xbox One-kontroller kerül a boltokba. Az egyik olajzöld és narancs, a másik két tónusú vörös színben pompázik majd. Mindkét vezérlő ára 64,99 dollár lesz.

Az alábbi videókban közelebbről is megnézhetjük az új kontrollereket:

7.
7.
zozo76hun
#6: miben (indokold meg)?
5.
5.
Sakee
#1: hivalatosan army green és 30.-tól lehet kapni itthon is. nekem is bejött nagyon
4.
4.
delphijos
Szerintem az a nehézség hogy minden embernek más lenne a "praktikusabb". Én is elvagyok a PS-el, de lenne azon is mit javítani. Napi rendszerességgel nem használom a ONE-t, de azért volt már nálam gép, és haveromnál is van, nekem az is jó volt. Gondolom aki mindennap használja, annak jobban feltűnnek apróságok. Amúgy a zöld - narancs kontroller tényleg jól néz ki......
2.
2.
zozo76hun
en nem bannam ha reszelnenek kicsit a dashboard-on, nemtom milyen a ps rendszere (latni lattam de nem hasznaltam), de valahogy az XO menu-rendszeret nem birtam megszeretni. mondom ezt ugy hogy xbox-os vagyok a kezdetektol.
1.
1.
kamgecam
De marha jól néz ki az olajzöld naracssárga kombó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...