Hitman - gyorstalpaló a dobozos verzió előtt

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 17.
  • Videó
Link másolása
Ha eddig vártál a Hitman első szezonjának megvásárlásával, akkor mindenképp érdemes megnézned az új trailert, amely a játék főbb jellegzetességeit taglalja. Az összes epizódot tartalmazni fogja a hónap végén érkező dobozos kiadás.

Tavaly mozgalmas évet zárt az epizodikus megjelenésű Hitman, de ha a dobozos verzióra fáj a fogad, akkor sem maradsz le semmiről. Az új előzetes szépen végigvezet minket a 47-es ügynök küldetésein a világ minden táján. Célpontjainkat eléggé változatos módon - akár egy robbanó gumikacsával is - likvidálhatjuk.

Természetesen minden helyszín és küldetés szerepelni fog a lemezen, amely január 31-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az IO egyébként összesen három szezont tervez, úgyhogy még csak most jön a java.

5.
5.
Én 4500-ért vettem meg a teljes évadot, annyit megért. Többet nem nagyon. A játék ratyadék rand, PS4 Pro-n nyomom 4K-tévén, és kb. PS3-as szint az, amit látok. A sztori hat küldetésből áll mindössze, hat különböző helyszínen.

A játék jópofa, de nem átütő, gyakorlatilag a harmadik pályán már kicsit unni is kezdi az ember. Oké, hogy van egy csomó kontrakt online, de mire valaki kivégzi a sztorit, szerintem inkább nyúl a BF1-ért, és csapat vele két kört Conquest-ben.
2.
2.
dcba
Akkor 3 ev mulva majd megvesszuk, addigra talan lesz olyan gepem amin nem droppolja szet magat, mert olvastam olyat, h meg 980on is szeret droppolni
1.
1.
GAMEROD
Remélem a többi évad változatosabb lesz helyszínekben, ez nekem kevés volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...