Sniper: Ghost Warrior 3 - februárban kipróbálhatod

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a fejlesztők jellemzően a multiplayer mód megmérettetése miatt indítanak bétatesztet, a CI Games a Sniper: Ghost Warrior 3 egyjátékos kampányának esetében vállal be egy próbakört.

A nyílt bétatesztre itt tudtok jelentkezni, és február 3-án eshettek neki a játéknak, kizárólag PC-n. A próba két küldetésbe, a Cut Offba és a Blockoutba enged betekintést, a fejlesztők pedig arra buzdítanak minden játékost, hogy a Steam fórumán jelezzenek vissza nekik, ha akad valamilyen észrevételük.

A Cut Off során egy Szeparatista-bázisra kell betörnünk, méghozzá azért, hogy az ott található antennák megbuherálásával hozzáférjünk az ellenséges műholdakhoz. Ha a küldetést teljesítjük, lehallgathatjuk az ellenséges kommunikációt, és talán Jon (a főszereplő) testvéréről is megtudunk ezt-azt.

A Blockoutban Jon háborús bűnösökre vadászik, a Rotki Lions nevet viselő ellenállócsoport pedig elárulja neki, hol található az egyik célpontja. A helyszín egy elhagyatott lakópark, ez fix, de a likvidálás módja maximálisan rajtad múlik: a Ghost Warrior 3 sokkal kevésbé lineáris, mint a korábbi részek, egy-egy küldetés több különböző úton is abszolválható.

A Sniper: Ghost Warrior 3 április 4-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...