Zelda: Breath of the Wild - miben más Wii U-n?

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 18.
  • Hír
Link másolása
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy napon jelenik meg Nintendo Switchre és Wii U-ra, és bár alapvetően ugyanazt az élményt ígéri a két változat, akad közöttük néhány különbség.

Az előzetes félelmekkel szemben a The Legend of Zelda: Breath of the Wild a világon mindenhol egyszerre jelenik meg, és ami még fontosabb, március 3-án, a Switch premierjének napján. A Nintendo természetesen a régóta halogatott Wii U-s változattal sem várat meg bennünket.

Habár úgy tűnik, hogy a Nintendo tartja magát a korábbi ígéretéhez, és a két változat alapvetően azonos élménnyel és tartalommal várja a rajongókat, különbségek lesznek. A Switch-változat jobb minőségű audióval és magasabb felbontással operál, a tévén játszva 900p felbontásban fut a játék 30 fps mellett - a Wii U esetében 720p és 30 fps várható.

Nagyon fontos különbség, hogy a Wii U-s változatnál kötelező lesz telepíteni 3 GB-nyi adatot, akkor is, ha a lemezes verziót vásároltuk meg - ez az első first-party Wii U-cím, ahol ettől nem tekint el a Nintendo. A kiotóiak azt javasolják, hogy a gép belső memóriájára vagy egy külső merevlemezre telepítsünk.

Emellett természetes, hogy a HUD ikonjai és feliratai is eltérhetnek, és talán nem meglepő, hogy a gyűjtői kiadások is Switch-exkluzívok lesznek.

9.
9.
Birkazoli
#8: Tudom, bocsi, csak szerintem Nintendo játékoknál hiába figyeljük, hogy az 1080p vagy esetleg 720p, itt inkább az élmények az elsődlegesek, mintsem a grafika. :)
8.
8.
Yanez
#7: Ami a Zelda játékokat illeti, nekem is hasonló a véleményem. Pont ezért a játékhoz nincs is köze az előző kommentemnek.
7.
7.
Birkazoli
#3: Tudomásom szerint nincs semmi előírás, hogy a mai játékok min 1080p támogatással jöjjenek. :) Szerintem egy Zelda játéknál nem a pixelek mennyiségét fogjuk számolni, hanem csak ámulni fogunk ettől a látványtól.:)
6.
6.
jszili32
Jöhet 640x480-as is !!!
5.
5.
rDAVE
Hát ez elég szomorú. Játéktól nem megy el a kedven, csak még kérdés min játszom. :D
4.
4.
aordog
Ahogy elnéztem a játékot...senki sem fogja megmondani róla, hogy milyen felbontásban van! A Zelda az ......nem tudok mit írni...èppen az Ocarina of Time -ot nyomom. :)
3.
3.
Yanez
#2: Az hogy milyen felbontásban adják ki a játékot, nem attól függ hányban kezdték el fejleszteni. Arról már nem is beszélve, hogy az 1080p legalább már 5 éve alap. Arról meg pláne hallgatok, hogy még a mobilok is ilyen felbontást biztosítanak, és nem 1-2 éve! Szerencsére nem ettől lesz jó vagy rossz egy játék, csak ugye ami alap, az akkoris alap kell legyen.
2.
2.
north
#1: A Játékot 2014 óta fejlesztik...Szóval a kijelentésed nem helytálló!
Ha most kezdték volna a játékot készíteni akkor még jogos is lenne a felháborodás, de így?
Másrészről biztos megvan az oka a 900/720p-nek
1.
1.
Hunszi
Hihetetlen komolyan, hogy 2017-ben nem számít alapnak még a 1080p...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...