Újabb Warhammer 40.000-játék van készülőben

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén is folytatódik a sorminta, így a tavalyi dömping után ebben az esztendőben sem maradunk a Warhammer 40.000 világában játszódó alkotások nélkül. Ezúttal a Necromunda című táblajáték kap adaptációt.

A Focus Home Interactive bejelentése szerint a népszerű Warhammer 40K világában játszódó Necromunda is kap egy videojáték-adaptációt. A fejlesztést az a kanadai Rogue Factor végzi, akiket többek között a Mordheim: City of the Damned című játék kapcsán ismerhettünk meg.

A Necromunda: Underhive Wars a tervek szerint PC-re és konzolokra fog megjelenni, de ahogy a kiadó ígéri, egy február 1-jén sorra kerülő sajtóeseményen mutatják majd be részletesebben a játékot. A zsáner természetesen marad, vagyis egy körökre osztott stratégiát kapunk majd.

5.
5.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#1: Single player lesz 100+óra játékidővel, attól hogy a körökre osztott rpg, attót még lehet jó. Valahogy a Warhammer akció játékok ígyis elvannak átkozva mert szörnyen középszerűre sikerednek.
4.
4.
silkgoat
#1: Azert az megvan ugye, hogy ez egy terepasztalon jatszott korokre osztott jatek eredetileg? Meg hogy eygetlen marine k*@!va keves igy a single lovoldozes kicsit tajidegen lenne.
Mondjuk egy jo kis MMO-FPS-t meg lehetne csinalni, ahol szazak es ezrek orakig probaljak kinyirni a genorzokat egy hadjaratban. Persze permadeath-el. :D
3.
3.
Prax
Tegyem bele a fütykösöm ezekbe a körökre osztott szarokba! Már elnézést a kifejezesért, de olyan 4 éve nem volt egy normális, pörgős Warhammer 40k játék. A sphesss mahreen nem feltétlen sorolnám oda, az is csak egy csőszimulátor volt. A THQ-val oda lett látszólag minden remény, a Dawn of War III remélem ütős lesz Az a hazai fejlesztésű inqusitor féle cucc talán még hozhat valamit, de valahogy az se fogott meg, ezen felül ezek a játékok a lore 0,0001%-át sem érintik. babyrage Kár, hogy Cadia ezt már nem élte meg :'(
1.
1.
crytek
Nagy kár ,hogy ez a világot nem az istentelen durva jóféle single fpseknek szentelik és ömlik a szar :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...