The Division - részletek a Last Stand DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 20.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft legutóbbi livestreamjében leleplezték a The Division utolsó bővítményének részleteit. A Last Stand DLC nem élvez ideiglenes exkluzivitást Xbox One-on, mindhárom platformon egyszerre várható.

A Ubisoft lerántotta a leplet a The Division harmadik bővítményéről, a Last Standről. A csomag és a közelgő 1.6-os frissítés nem lesz ideiglenesen Xbox One-exkluzív, mindhárom platformon egyszerre jelenik meg, noha a pontos dátuma még nem ismert.

A DLC legfontosabb újítása a 8v8-as küzdelmekre kihegyezett PvP, melyben két csapat küzd a Dark Zone három termináljának irányításáért. Minél több pontot foglalunk el, annál gyorsabban ömlik az "információ", amely a győzelemhez szükséges. Ha a csapatunk eléri a kívánt pontszámot, győzünk, a 20 perces időkorlát leteltével pedig az nyer, akinek a legtöbb pontja van.

Az új Dark Zone North régió három új területet ad hozzá a játékhoz, és elméletileg ott nagyobb szabadságot kapnak a játékosok. Nem csupán épületbelsőket kutathatunk át, hanem háztetőket és földalatti létesítményeket is. A DZ 6 és a DZ 7 között immáron akadálytalanul átjárhatunk, összefüggő területté válnak.

A PvE-beállítottságú játékosok is jól járnak, szabadon barangolhatnak a térképeken ellenséges mobokat ölve. Ezért SHD-tech üti a csapat markát, amellyel további előnyökre tehetnek szert, lőtornyokat építhetnek és hasonlók.

A Last Stand saját rangsorolási rendszerrel rendelkezik, 40-es szintsapkával. Amikor szintet lépünk, új elemeket kapunk, és bizonyos mérföldkövek után olyan különleges jutalomban részesülünk, amit máshol nem tudnánk megszerezni.

Fontos tudni, hogy a Last Stand mókába csak a 30. szinten vághatunk bele.

A szezonbérlet mellé jár az új DLC is, a többieknek 15 dollárért kell megvásárolniuk.

Rendezőt kapott a The Division-film

A Ubisoft bejelentette, hogy az Oscar-díjas Stephen Gaghan dirigálja a készülő The Division-filmet. Az úriember a Traffic című alkotásért zsebelte be a szobrot, és örül annak, amiért együtt dolgozhat a Ubisoft filmes részlegével. Gaghan a játékot is dicsérte, szerinte az apokaliptikus Manhattan víziója remekül sikerült. Bízzunk benne, hogy a rendező hű marad az alapanyaghoz.
7.
7.
Necreon
Az a baj hogy csak a gear-ről szól miután végeztél a legjobb esetben is mediocre sztorival (aminek rendes vége sincs). Még mindig tök jó hangulatú mászkálni a karácsonyi kihalt városban és harcolni is benne, de a miért, a motiváció számomra totál kihalt amint végeztem a fő sztori szállal. Nem panaszkodom mert 15$ -ért kaptam vele 60-70 órát, de ennyi volt. A season pass vételt bánom, vannak benne jó dolgok de az ingyen jár mindenkinek a season pass update-ekkel...
6.
6.
LeonAran
#2: A Műveleti Bázison van egy ajándék árus csóka, a Műszaki szárny alatt. Az mellett tudsz eljutni a Terminálba. Ott nyílik út a Survivalhoz.
5.
5.
LeonAran
Ez nem teljesen igaz. Én elinditottam már 14-es szinten is.
4.
4.
HorkayZolee
#2: 30-as szint eleresevel tudod hasznalni, tolni.
3.
3.
shooter1234
Az új pvp mód tetszik, mármint ez a terminálos cucc. Olyasmi lehet mint egy CoD -ban a Domination.
2.
2.
Whisper
Én valamit most nagyon elrontottam.

megvettem a játékot aktiváltam felraktam és megy is,de vettem egy Division survival DLC packet azt is aktiváltam uplayen ,de nem látja azokat és csak a sima játék indul el csupán.
1.
1.
fehersam
Én ugyan season-passes vagyok, de...többre számítottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...