Az új Zelda lesz az utolsó belsős cím Wii U-n

Egy korszak véget ér március elején: a Nintendo megerősítette, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó first-party cím a kiotóiak előző konzoljára. Nem egészen négy és fél év jutott idáig a platform.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
#13: "Pont ezért nem is veszek többé Sony kézikonzolt! "

hat szerintem mar nem is tudsz, mert nem lesz. ha a vitat igy leszarja a sajat gyartoja akkor mit varnal egy kovetkezo sony kezikonzoltol?
#14
#10: Igen csak Msnél van visszafelé kompatibilitás, Sonynál egy előfizetéses szolgáltatás a ps3 játékokra a Nintendo meg meh.
#13
YanezModerátor
#12: Még szép, hogy nincs elfelejtve! Pont ezért nem is veszek többé Sony kézikonzolt! Nem is értem miért aggatod rám azt, amit nem mondtam. A kézikonzol az asztalihoz képest tényleg csak egy kézikonzol, ergo kevesebb, de megvannak a maga kis előnyei.
#12
#10: Furcsa ez a pofán köpi kifejezés, azért mert egy adott játék nem csak a felhasználó platformjára jön ki, azzal őt pofán köpik ? Biztos nagyon undorító féreg húzás.

,,A Vita pedig egy kézikonzol" Jaaaa, akkor minden el van felejtve, glóriát neki!!!
#11
NorbiiiModerátor
#6: Most az asztali játékkonzolokra gondoltam. Ps2-vel még hosszú éveket játszottam mikor már volt Ps3, Ps3-ra is jöttek jó játékok, mikor jött a Ps4, sőt, még most is jönnek azért, és itt a Pro, és a Sony azt mondja, hogy minden játék jön Ps4-re, ami Pro-ra is. Ellenben a Nintendo mit csinál? Wii több, mint 100 millió, jön a Wii U és egyből lemondanak róla. Itt a Wii U jön a Switch és egyből leveszik a kezüket....ez nem szimpatikus, és ezt egy nagy Nintendostól hallottad! :)
#10
YanezModerátor
#9: A Vita pedig egy kézikonzol. A Nintendo az MS-el együtt köpi pofán a rajongóit, bár utóbbinál még van egy joker, az Xbox Scorpio. Mellesleg a játékkínálatra gondolok, amely egyiknél elvérzik multiplatform címekben, a másiknál exclusive kínálatban. A Sony eddig csak ott bukott nagyot, hogy nem a kezdetektől adott ki egy PS4 Pro erejű konzolt. Most gondoljunk bele, csak 100 dolcsival többe került volna!
#9
#8: Csakhogy a Sonynál a Vita kivételével minden konzol sikeres lett.
#8
#6: Ezen én is jót röhögtem, a Sony tipikusan az a cég, ahol ha valami nem annyira sikeres, magasról le van szarva.
#7
Az a baj, hogy ezzel a hozzáállással szembesülve a switch-re se nagyon fog fejleszteni senki nagyobb, 2-3 évig készülő játékokat, mivel mire elkészülne már senkit nem érdekel a platform. Inkább maradtak volna kussban, most gyakorlatilag aki konzolvásárlást tervezett, az kihúzza a listáról a wiiu-t, + akinek meg volt az igencsak elgondolkozik, hogy érdemes-e switchet venni.. Szerintem.

OFF: az alcím utolsó mondatából lemaradt egy "alatt".
#6
#2: "Szerencsére a Sony másképp gondolkodik ezen a téren, Ps konzolokkal sosem jártam így..."

PS Vita?
#5
#4: Minimális látványbeli különbségtől eltekintve tökéletesen ugyanaz lesz Switchen és Wii U-n is, a videók is erről árulkodnak és a Nintendo is ezt nyilatkozta.
#4
#2: Sajnálatos, de van egy pár játék, amit nekem még pótolni kell.
Pl.: Hamarosan nekikezdhetek a Lego City Undercovernek ès tudom, hogy idén jön mindenre, de szerintem itt a WiiU verzio a legjobb.
Igen, a Sony az más...ezért is lesz az idén egy PS4-em.
A hírhez: kiváncsi leszek a Zelda WiiU verziós kiadására...illetve a WiiU nekem addig lesz meg, amíg bírja élettel! Remélem jó pár èvet még velem lesz. Ès persze ha lesz PS4..akkor utána valamikor egy Switch.
#3
NorbiiiModerátor
A Zelda sosem érdekelt, aztán lehet ráveszem magam majd egy Zeldára.
Szívből kívánom, hogy legyen sikeres a Switch!
#2
NorbiiiModerátor
Nagyon sajnálom! :( Ugyanúgy elhanyagolták a Wii-t, amikor jött a Wii U pedig a Wii sikeres volt. Most ismét megcsinálják, hog jön egy új és azonnal leveszik a kezüket a "régiről". Szerencsére a Sony másképp gondolkodik ezen a téren, Ps konzolokkal sosem jártam így...
#1
a nagy kerdes hogy a switch mennyi ido alatt jut majd ide. hosszu, sikeres vagy rovid es buko...