Ezek voltak az USA legkelendőbb játékai tavaly

Az NPD Group elemzőcég kiadta a decemberre és az egész 2016-os évre vonatkozó jelentését az amerikai játékpiacról. Nem meglepő módon mindkét kategória csúcsán a Call of Duty: Infinite Warfare csücsül.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#12: Majd egyszer leirhatnad milyen a sotet oldalon elni.
#13
Törölt felhasználó
#1: Eddig szummát tekintve több fogyott belőle, mint a COD-ból, még akkor is, hogy ha az USA-ban egy paraszthajszállal az utóbbi vezet.
#12
#6: Ezzel pont azt erősíted meg hogy mennyi sötét paraszt él náluk :)
Már lesz kire fogni ? :)))
Nem a csúnya Trump vett x milliót ebből a foshból :)
#10
#3: Van egy gyoker podcastes banda. Ritkan de ha megemlitik a codot automatikusan dobjak a "szar!..hehe"-t. Meg a " jo, de melyik cod nem szar?hehe". Es ezt mindig "gombnyomasra" elsutik mint "poen". Eszre se veszik hogy mikor meg vmi jo peldat keresnek mindig a codot emlitik: "ja mondjuk az tenyleg jo volt benne", " ja azt ott tok jol megoldottak",stb,stb

Leget mondani hogy szar, de stabil 7-8pontos a jatek aminek az osszes multija porog evekig. Szoval nem veszel zsakbamacskat. Ha nem vagy foldhozragadt es nem zavar myen az aktualis resz vilaga akkor ez siman jo jatek. Ez van. Minden mas csak eroltetett bemagyarazas.
#9
Teljesen felesleges jó és tartalmas RPG-et fejleszteni az USA-nak.
#7
#5: Te szörnyű kisebbségi komplexusban szenvedsz :D
#6
YanezModerátor
#5: Érdekes, hogy míg nem Trump volt az elnök, addig is a CoD vezette a listákat. Persze gondolom most legalább már lesz kire fogni, és persze nem csak ezt. Hát sajnos így működnek az emberek.
#5
Nagyon kellett ez a COD eladási mutató (már megint), valaki nagyon pengethet nektek.
Mondjuk ahol Trump az elnök, ott ez a hír megállja a helyét, belakják a seggfejek.
#4
#3: Bele kell törődni cod nével egy csomag wc papírt is el lehet adni. Legalábbis energia italt. ;)
#3
Nem akarom elhinni ezeket az eredményeket!

Szerintem valahogy megmanipulálják a COD eladási számokat. És aztán a sok birka vásárlóban bíznak, hogy ha meglátják, hogy mindenki AZT veszi, akkor neki is KELL egyet vennie.
#2
#1: xD
#1
A Battlefield már megint jól megmutatta! :D