A Ubisoftnál kötöttek ki a Guitar Hero Live fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 20.
  • Biznisz
Link másolása
Megvált a Guitar Hero Live-ot és a DJ Hero-játékokat fejlesztő csapatától az Activision, a FreeStyleGames a Ubisoft stúdióinak sorát erősíti immár. Az új Guitar Hero támogatása nem áll le ennek ellenére.

A FreeStyleGames azután került szorult helyzetbe, hogy az Activision várakozásaival ellentétben a Guitar Hero Live sem érdekelte a játékosokat. A csapatnál áprilisban leépítések történtek, utána pedig átvezényelték a fejlesztőket más projektekhez, hogy ott segítsenek be - például a Kínában pörgő Call of Duty Online munkálataiban is részt vettek.

A kiadó most engedte el a srácok a kezét, a Ubisoft egy blogposztban jelentette be, hogy átvette a FreeStyleGamest a riválistól, és a csapat mostantól Ubisoft Leamington néven üzemel tovább. A stúdiót a Ubisoft Reflections fejese vezeti, így a két brigád várhatóan szorosan együttműködik majd.

A Guitar Hero Live támogatása nem szűnik meg az Activision szerint.

3.
3.
Necreon
3 Season Pass, max 20 számmal / 60$ , borítékolható.
2.
2.
odordaniel
Pont most vettem meg a játékot :P
1.
1.
Raam989
Rocksmith játékosként én csak örülni tudok ennek a hírnek, hogy tovább erősödik az ubi zenei részlege, talán a Rocksmith profitálhat majd ebből.
Másrészt sajnálom, mert ugyan szeretem a GH játékokat is, az activisionnak azt kellett volna belátnia, hogy a zenei felhozatal volt nagyon gyászos a játékában és ezért nem találta meg a célközönséget. De nem, ahelyett, hogy kicsit visszavettek volna a nyálból és acélosabbra vették volna a zenei kínálatot, inkább lemondtak a játékról...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...