Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - bővül a platformlista

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 21.
  • Megjelenés
Link másolása
PlayStation 4-re már tavaly év vége óta elérhető az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ráncfelvarráson átesett verziója, a PC-seknek és az Xbox One-osoknak pedig márciusig kell várniuk rá. Mondjuk a napra pontos dátumot.

A folytatás, a Marvel vs Capcom: Infinite már a decemberi PlayStation Experience-en bemutatkozott, de előtte még tehetünk egy próbát a sorozat előző darabjával. PS4-re már elérhető az Ultimate Marvel vs. Capcom 3, a PC-s és Xbox One-os verzió dátumát pedig csak most erősítette meg a Capcom.

Eszerint a kiadó játékhőseit és a képregény-univerzum karaktereit összeeresztő bunyós cím március 7-én landol a Steamen és az Xbox Live-on. Ha a dobozos verzióra vágysz, limitált számban az is elérhető lesz a boltokban egyedi borítóval és egy tízoldalas képregénnyel, amit Sean Chen és Gerardo Sandoval készített.



A Marvel vs. Capcom 3 eredetileg 2011-ben látta meg a napvilágot az előző generációs konzolokon. Az Ultimate-kiadást új hősökkel, játékmódokkal és rengeteg extra finomsággal tömték tele.

5.
5.
dcba
#3: Ha neked nem gaz, h minden masodik masodpercben, egyfolytaban szikrazni, meg csillogni villogni fog a kepernyo es ha megnyomsz 2 gombot, azonnal beviszel egy 60x ultra aweseom combot, akkor a jatek neked tetszeni fog.

Sztem egy LSD-s remalom az egesz :D
4.
4.
Necreon
Köszi a PC portot, olyan 5 évet késett mondjuk.
3.
3.
kamgecam
#2: Hát nem tudom.A 3-dik része 80%-on áll metacritic-en, plusz hatalmas a rajongó tábora e-sport vonalon is erõs.Olyan gagyi azért nem lehet,legfeljebb a pc-s port mint általában a verekedõs játékoknál.Én sosem játszottam vele ezt lehet kipróbálom, amúgy is marvel fan vagyok.A Gulty Gear Xrd is tetszett,gyönyörû tud lenni a cell-shaded grafika ha jó az art dizájn.
2.
2.
dcba
#1: Nemcsak a latvany gagyi, az egesz ugy ahogy van szar, sot sztem egyedul a grafika maga az ami jo es minden mas borzalmas benne.
1.
1.
PaprikaJancsi
Hát igen, azért exklusive-ban mindig a Sony volt az erős. xD

Komolyra véve nem tűnik rossznak, egyszer majd ha le lesz értékelve meglesem, viszont a látvány nagyon gagyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...