Már készül a Werewolf: The Apocalypse

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Paradox nem ül csendben a White Wolf-jogokon, be is jelentették a World of Darkness világában játszódó következő videojátékot, a Werewolf: The Apocalypse-t. A fejlesztést a Styxért és Call of Cthulhuért felelős Cyanide végzi.

A Paradox októberben vásárolta meg a kapcsolódó jogokat a CCP-től, miután az előző kiadónak beletört a bicskája a World of Darkness MMO-ba. A friss tulajdonos bejelentette új projektjét, a Werewolf: The Apocalypse-t, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a 2004-ben megjelent kultikus Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

A játék felett a Focus Home Interactive Partners és a White Wolf Publishing közösen bábáskodik, míg a fejlesztést a Cyanide Studio végzi. A csapat eddigi munkái közül leginkább a Styx: Master of Shadows és a Blood Bowl emelkedik ki.

A World of Darkness világa egyébként tök ugyanolyan, mint a miénk, azt leszámítva, hogy vámpírok, vérfarkasok, lidércek és más lények járnak az emberek közt. Ám a fantázia mellett nagyon is hihető társadalmi problémákkal is szembe kell néznünk: világ tele van összeesküvéssel, a gazdagok és a szegények közti szakadék hatalmas, a korrupció virágzik. És ugye a hanyatló emberiségnek még a természetfeletti borzalmakat is meg kapják a nyakukba.

Az új játékról még keveset tudunk, annyi biztos, hogy szerepjáték lesz és egy vérfarkast irányítunk benne, aki "a városi civilizáció és a természetfeletti korrupció ellen küzd, melyek az elkerülhetetlen apokalipszis felé sodorják a világot".

A Focus Home február 1-re ígér további információkat.

5.
5.
user101
Hát nem tudom, nekem a Bloodlines egy borzasztó nagy csalódás volt az embertelen hype után... Ellenben a Styx nagyon tetszett, szóval van remény ! :D
4.
4.
Chrysh
#3: Tény, hogy a Focus kezei alatt levő Cyanide és Spiders nem feltétlen a legjobb kivitelezéssel rukkoltak elő, de a tudásukhoz és kapacitásukhoz képest, bőven mernek újszerű dolgokat bevállalni. Én bizakodó vagyok.
3.
3.
Skalle
Én mindenképpen bizakodó vagyok, bár tény, hogy a Cyanide _nem éppen_ a világ legjobb videójátékait készíti, de azért remélem, hogy a Call of Cthulhu és a Werewolf esetében már meg fog látszódni a fejlődés.
Ellenben jó lenne, ha a következő Vampire: the Masquerade adaptációhoz a fejlesztői tehetséget nem fogják lejjebb adni mint mondjuk amivel az Obsidian tagjai rendelkeznek.
2.
2.
DollSyndrome
Bloodlines remaket a népnek!!!!!
1.
1.
Mortis
háhh, lehet hogy végre valóra válik a vágyam s kapok egy Vampire Masquerade Bloodlines-t, csak farkas karakterrel?
valószínűleg nem,mert a Styx-ből és Game of Thrones-ból kiindulva jó lesz a narratíva, de a játékmenet legjobb esetben is tűrhető lesz. ne legyen igazam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...