Az első kép az Inside fejlesztőjének új játékáról

A Playdead már most mutatott egy képet az új projektjéről, amely a jelek szerint ismét egy oldalnézetes platformer lesz. A csapat jó szokása szerint ezúttal is visszafogott színpalettával operál majd.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
Csak a végét ne csesszék el, mint az Inside-nál.
#9
Törölt felhasználó
#8: Szerintem a Limbo nehézsége pont jó volt.

Bár az Inside szép előrelépés volt a megvalósítást tekintve, más szempontból inkább szeretném, hogy ez majd a Limbohoz álljon közelebb. És valahogy változtathatnának is picit a recepten, mert harmadjára már unalmas lesz.
#8
Várjuk szeretettel. Mondjuk lehetne nehezebb, mint az inside. Valahol Az inside és a limbo között kéne belőni. A limbonál a secret pályán fogtam a fejem rendesen.
#7
Sztem már dolgoznak rajta egy ideje!
#6
Most toltam le az inside demojat. Dobbenetes a latvany osszhatasa. Ilyen vilagot akarmelyik gepbol ki lehet preselni. Nem kell millio poligon a kornyezetre, csak jo szinek,vilagitas,tervezes.
Azert csak a grafrol irtam mert a demobol ez volt a legtobb amit tudok ertekelni. A logikai reszek pont jok voltak (nem ragadtam le de kellett agyat is mozgatni). A sztori meg erdekesnek tunik.
Ugyhogy beszerzos es varom az ujat is toluk.
#5
Inside utan barmi johet toluk ! Azzal bebizonyították hogy nem xarral gurigaznak ! Remelem 2 éven belül itt lesz.
#4
Az Inside-ról pont akkor láttam hírt először amikor kivittem a Limbo-t, és sokáig nem volt semmi hír, hát ezt most elsiették szerintem, jó sokáig kell majd várni gondolom.
#3
Ez a kép a Her c. filmre emlékeztet mikorTheodore játszik.
https://www.youtube.com/watch?v=Xr7aI0RqtXc
#2
Így is van!
Az ilyen sztorikba rendkívül bele tudok szellemülni. Egyik kedvenc témaköröm.
Már ha a ismeretlen bolygón (ami azért szépnek mondható) rekedt-, vagy egyéb, de magányosabb módon van jelen az űrhajósunk, főhősünk- történetről lesz szó.
#1
Várjuk. Ők még egyelőre makulátlan alkotásokat tettek le az asztalra!