Filmes híreket mondunk

Trailert kapott a Logan és a Power Rangers, a Deadpool rendezőjével térhet vissza a Terminator, videojátékos részleget hozott létre a Fox, és a Rogue One is elérte az egymilliárd dolláros jegyárbevételt.

Megérkezett a Logan második trailere

Hugh Jackman utoljára ölti magára Rozsomák szerepét, ráadásul a gázsicsökkentést is bevállalta állítólag, hogy a Logan úgy és olyan formában valósuljon meg, ahogy azt a rajongók várnák - 2017. március 2-án a Deadpoolhoz hasonlóan felnőtteknek címezve landol a mozikban a film. A múlt héten érkezett trailer alább megtekinthető, és már X-23 (Dafne Keen) is felbukkan benne.

Akcióban a Power Rangers

A Power Rangers-reboot is igyekszik komolyabbra venni a körítést, az új trailer - amiben már teljes felszerelésben láthatjuk a főszereplőket - ebből igyekszik egy kis ízelítőt adni. A filmben olyan színészek kaptak szerepet, mint Elizabeth Banks (Rita Repulsa) vagy Bryan Cranston (Zordon), és a készítők akár hét epizódig is elmennének, ha sikeres lesz a 90-es évek kedvencének visszatérése. Premier március 24-én.

Játékos részleget alapított a Fox

Komolyabban is beleásná magát a videojátékokba a Fox, amely FoxNext néven indította el a videojátékos részlegét - a Salil Mehta vezette divízió felel innentől kezdve a cég játékadaptációiért, sőt a különböző AR- és VR-tartalmaiért is. A csapathoz csatlakoztak a The Simpsons: Tapped Out és az Alien: Isolation foxos munkatársai is, az első projektjeik az Alien: Covenant és a War for the Planet of Apes alapján készülő VR-élmények lesznek.

Cameron és Miller támasztja fel a Terminatort?

A Deadline úgy tudja, James Cameron a Terminator atyja 2019-ben visszakapja a sorozat jogait, ő pedig saját hatáskörben fogja feltámasztani a címet. A rendezői feladatokra nem is akárkit szemelt ki: a pletykák szerint a Deadpool mögött álló Tim Miller ülhet a direktori székbe.

Colossal - szörnyfilm, kicsit másképp

A szörnyfilmekkel tele a padlás, ráadásul ezen a téren a Pacific Rim folytatása és az új King Kong tűnik befutónak a közeljövőben. Az április 7-én érkező Colossal azonban kissé máshonnan közelít a témához: a történet szerint az Anne Hathaway által alakított hölgyemény felfedezi, hogy képes irányítani a városban pusztító lényt.

Egymilliárdnál a Zsivány Egyes

Egymilliárd dollárt termelt eddig a mozikban a Rogue One: A Star Wars Story, az 1,011 milliárd dollár 50,6 százalékát az amerikai piac hozta össze. Habár ez így is szép eredmény, ráadásul a Zsivány Egyesnek van még egy kis ideje a mozikban, összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy a Star Wars: The Force Awakens 2,068 milliárd dollárnál fejezte be a pályafutását. A tavalyi slágerfilmek közül a Finding Dory 1,027, a Captain America: Civil War 1,153 milliárd dollárt hozott össze.

17 komment - szólj hozzá!