Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Trailert kapott a Logan és a Power Rangers, a Deadpool rendezőjével térhet vissza a Terminator, videojátékos részleget hozott létre a Fox, és a Rogue One is elérte az egymilliárd dolláros jegyárbevételt.

Megérkezett a Logan második trailere

Hugh Jackman utoljára ölti magára Rozsomák szerepét, ráadásul a gázsicsökkentést is bevállalta állítólag, hogy a Logan úgy és olyan formában valósuljon meg, ahogy azt a rajongók várnák - 2017. március 2-án a Deadpoolhoz hasonlóan felnőtteknek címezve landol a mozikban a film. A múlt héten érkezett trailer alább megtekinthető, és már X-23 (Dafne Keen) is felbukkan benne.

Akcióban a Power Rangers

A Power Rangers-reboot is igyekszik komolyabbra venni a körítést, az új trailer - amiben már teljes felszerelésben láthatjuk a főszereplőket - ebből igyekszik egy kis ízelítőt adni. A filmben olyan színészek kaptak szerepet, mint Elizabeth Banks (Rita Repulsa) vagy Bryan Cranston (Zordon), és a készítők akár hét epizódig is elmennének, ha sikeres lesz a 90-es évek kedvencének visszatérése. Premier március 24-én.

Játékos részleget alapított a Fox

Komolyabban is beleásná magát a videojátékokba a Fox, amely FoxNext néven indította el a videojátékos részlegét - a Salil Mehta vezette divízió felel innentől kezdve a cég játékadaptációiért, sőt a különböző AR- és VR-tartalmaiért is. A csapathoz csatlakoztak a The Simpsons: Tapped Out és az Alien: Isolation foxos munkatársai is, az első projektjeik az Alien: Covenant és a War for the Planet of Apes alapján készülő VR-élmények lesznek.

Cameron és Miller támasztja fel a Terminatort?

A Deadline úgy tudja, James Cameron a Terminator atyja 2019-ben visszakapja a sorozat jogait, ő pedig saját hatáskörben fogja feltámasztani a címet. A rendezői feladatokra nem is akárkit szemelt ki: a pletykák szerint a Deadpool mögött álló Tim Miller ülhet a direktori székbe.

Colossal - szörnyfilm, kicsit másképp

A szörnyfilmekkel tele a padlás, ráadásul ezen a téren a Pacific Rim folytatása és az új King Kong tűnik befutónak a közeljövőben. Az április 7-én érkező Colossal azonban kissé máshonnan közelít a témához: a történet szerint az Anne Hathaway által alakított hölgyemény felfedezi, hogy képes irányítani a városban pusztító lényt.

Egymilliárdnál a Zsivány Egyes

Egymilliárd dollárt termelt eddig a mozikban a Rogue One: A Star Wars Story, az 1,011 milliárd dollár 50,6 százalékát az amerikai piac hozta össze. Habár ez így is szép eredmény, ráadásul a Zsivány Egyesnek van még egy kis ideje a mozikban, összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy a Star Wars: The Force Awakens 2,068 milliárd dollárnál fejezte be a pályafutását. A tavalyi slágerfilmek közül a Finding Dory 1,027, a Captain America: Civil War 1,153 milliárd dollárt hozott össze.

17.
17.
user101
Huhh, mennek itt a tétek, de én egyszer láttam egy farkasos ( ők hívták így, nem én ;) filmet aminek az elején megment egy japót az atomrobbanástót. Aztán ez az ürge úgy hálálja meg, hogy el akarja venni tőle a "halhatatlanságot", pusztán jóindulatból. Na annál nagyobb sz@rt még nem láttam, végig azt hittem az Asylum-os "vicc" verziót nézem... :(
10.
10.
delphijos
#8: Egyet mondj amiben maradandót alakított...
9.
9.
user101
Ott volt például az Eddie a Sas is :)
8.
8.
hedzsooo
#1: Jó nagy butaságot írtál. Azt ne mond már hogy Hugh Jackman-nek nincsenek más filmjei, meg egyéb jó alakításai bennük.
5.
5.
DON GONDOCS
A Terninatorban pont az a jó hogy végtelenségig lehet folytatni, hisz több lehetséges jövő vagy múlt létezhet.
3.
3.
RangerFox
#1: A Logan-nek van egy kis TLoU beütése, legalábbis az első előzetese alapján. Csak emiatt fogok elmenni moziba, a többi Xmen film nem jött be. Habár ez évben jön ez, meg az Injustice film szuperhősös filmek terén, amik komolyabb hangvételűek.
2.
2.
delphijos
#1: Kb. ugyanezt gondolom én is. :) Nem hiszem el hogy ezt a Power Rangers-t komolyan gondolták.....
1.
1.
Dízel
Power rangers egy vicc. :D a Logan egy újabb rókabőr, szegény Hugh jackman soha többet nem kap más szerepet mert mindenki a ezzel a karakterrel fogja azonosítani. :D Terminator, hm, hányadszor jön el a világvége? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...