Filmes híreket mondunk

Trailert kapott a Logan és a Power Rangers, a Deadpool rendezőjével térhet vissza a Terminator, videojátékos részleget hozott létre a Fox, és a Rogue One is elérte az egymilliárd dolláros jegyárbevételt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
Huhh, mennek itt a tétek, de én egyszer láttam egy farkasos ( ők hívták így, nem én ;) filmet aminek az elején megment egy japót az atomrobbanástót. Aztán ez az ürge úgy hálálja meg, hogy el akarja venni tőle a "halhatatlanságot", pusztán jóindulatból. Na annál nagyobb sz@rt még nem láttam, végig azt hittem az Asylum-os "vicc" verziót nézem... :(
#16
#14: Látom neked sincs fogalmad arról, hogy ki az az X-23. ;-) Singert meg én is csípem, de amit az utolsó X-Men filmmel letett az asztalra...nos...fogalmazzunk úgy, hogy a legrosszabb X-Men film jelzőt simán kiérdemli vele. Még a legelső Wolverine film is jobban tetszett, pedig az is pocsék.
#15
#11: Áh, bocs, persze ezen nem veszünk össze, ezek jó filmek, de Jackman mint maradandó alakítás..... :)
#10
#8: Egyet mondj amiben maradandót alakított...
#9
Ott volt például az Eddie a Sas is :)
#8
#1: Jó nagy butaságot írtál. Azt ne mond már hogy Hugh Jackman-nek nincsenek más filmjei, meg egyéb jó alakításai bennük.
#5
A Terninatorban pont az a jó hogy végtelenségig lehet folytatni, hisz több lehetséges jövő vagy múlt létezhet.
#3
#1: A Logan-nek van egy kis TLoU beütése, legalábbis az első előzetese alapján. Csak emiatt fogok elmenni moziba, a többi Xmen film nem jött be. Habár ez évben jön ez, meg az Injustice film szuperhősös filmek terén, amik komolyabb hangvételűek.
#2
#1: Kb. ugyanezt gondolom én is. :) Nem hiszem el hogy ezt a Power Rangers-t komolyan gondolták.....
#1
Power rangers egy vicc. :D a Logan egy újabb rókabőr, szegény Hugh jackman soha többet nem kap más szerepet mert mindenki a ezzel a karakterrel fogja azonosítani. :D Terminator, hm, hányadszor jön el a világvége? :D