StarCraft II-t oszt ingyen a Blizzard

Mostanság érdemes belépned a Battle.netbe, hiszen előfordulhat, hogy egy ingyenes StarCraft II: Wings of Liberty fogad majd. A váratlan ajándékról már több játékos beszámolt, a fejlesztők egyelőre hallgatnak.

Előfordulhat, hogy olyan üzenet fogad a Battle.netbe belépve, miszerint a StarCraft II: Wings of Liberty ingyenesen bekerült a könyvtáradba. Az ajándékot közvetlenül a Blizzardtól kapod, és úgy néz ki, véletlenszerű az akció, azaz nem minden játékos részesül belőle.

A Redditen már meg is indult a találgatás, de még nem egyértelmű, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie annak, aki StarCraft II-t szeretne. Valószínű, hogy ha eddig több játékórát beleöltél a Blizzard játékaiba, nagyobb eséllyel pályázhatsz rá. Fontos tudni, hogy nem az ingyenes próbaverzióról van szó - azt bárki letölthette korábban is -, hanem a három részre osztott RTS első, fizetős felvonásáról.

A Blizzard hivatalosan még nem foglalt állást, de a tévedést kizárhatjuk. Sokkal inkább elképzelhető, hogy a StarCraft II: Wings of Liberty ugyanúgy ingyenessé válik, mint a World of Warcraft korábbi expanziói.

Reméljük, az ingyenesen osztogatott kópiáknak hála a multis játékosok száma kap egy löketet. A játék eredetileg 2010 júliusában jelent meg, és két standalone expanzió követette.

18 komment - szólj hozzá!