StarCraft II-t oszt ingyen a Blizzard

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 24.
  • Akció
Link másolása
Mostanság érdemes belépned a Battle.netbe, hiszen előfordulhat, hogy egy ingyenes StarCraft II: Wings of Liberty fogad majd. A váratlan ajándékról már több játékos beszámolt, a fejlesztők egyelőre hallgatnak.

Előfordulhat, hogy olyan üzenet fogad a Battle.netbe belépve, miszerint a StarCraft II: Wings of Liberty ingyenesen bekerült a könyvtáradba. Az ajándékot közvetlenül a Blizzardtól kapod, és úgy néz ki, véletlenszerű az akció, azaz nem minden játékos részesül belőle.

A Redditen már meg is indult a találgatás, de még nem egyértelmű, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie annak, aki StarCraft II-t szeretne. Valószínű, hogy ha eddig több játékórát beleöltél a Blizzard játékaiba, nagyobb eséllyel pályázhatsz rá. Fontos tudni, hogy nem az ingyenes próbaverzióról van szó - azt bárki letölthette korábban is -, hanem a három részre osztott RTS első, fizetős felvonásáról.

A Blizzard hivatalosan még nem foglalt állást, de a tévedést kizárhatjuk. Sokkal inkább elképzelhető, hogy a StarCraft II: Wings of Liberty ugyanúgy ingyenessé válik, mint a World of Warcraft korábbi expanziói.

Reméljük, az ingyenesen osztogatott kópiáknak hála a multis játékosok száma kap egy löketet. A játék eredetileg 2010 júliusában jelent meg, és két standalone expanzió követette.

18.
18.
markoci555
Én 50%-os leárazáson vettem, de nem akartam belekezdeni a 3-as nélkül, mert a 2-est is sikerült beszereznem... na mindegy
17.
17.
Lorthirash
#12: Én már kaptam wowhoz is kétszer starcraft lotvhoz is meg overwatchoz.
Pedig nekem is megvan az overwatchon kívül minden.
15.
15.
imchristailor
Azért nagyon bosszant, hogy, ha már ingyen játékot osztanak, akkor igazán díjazhatnák a hűséges vásárlókat. Persze ez nem így működik. :/
14.
14.
Netricho
#13: *Skeleton King...nah.
13.
13.
Netricho
#6: Közben rájöttem, mert végig nyomtam a Diablo 3-at. A Sceleton King-ig engedte. :-D
12.
12.
anadrex
#11: Igazad van, néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy ez az üzlet és nem a jutalmazásról vagy jófejkedésről szól.
11.
11.
erasmus
#10: Pont ezért, minek adnának neked bármit is ha úgyis megveszed. Hidd el azok kapnak akiknek van 1-2 dolguk jórég fel se léptek, hátha olvassák a hírt és ottmaradnak netalán megveszik a maradék kiegeket is ha tetszik nekik.
10.
10.
anadrex
Blizzard amúgy megb***hatja a véletlen akcióit. Eddig még egy béta kulcsot sem kaptam tőlük, pedig starcrafton kívül az összes játékukat megvettem.
9.
9.
dacoon90
HSt napi szinten tolom, bár csak szórakozásól (nem hajtok semmire).
Kevéske játékidőt vertem a WoWba is, de SC2 nincs. :(
8.
8.
user101
Jaja, én is kérek, adjanak, de tüstént ! Ügye nem baj, hogy nincs Battle.net fiókom, jó lesz Steam-re is... Köszönöm! :DDD
7.
7.
leviske
#5: Vagy inkább totál random. :D
6.
6.
anadrex
#4: Starter edition az az ingyenesen kipróbálható. Standard edition a játék.
5.
5.
anadrex
Hearthstone 2200 win, diablo 3-ban 2500 órám, overwatch 500 és én sem kaptam, valszeg nagyon extrém idő után jár csak.
4.
4.
Netricho
#1: Akkor ez tényleg véletlenszerű lehet, mert én pl sztem több mint egy éve be se léptem, és mégis...
3.
3.
Netricho
Az létezik, hogy a Diablo 3 is ingyen van? Mert nekem az SC2 mellett ott van az is. Most töltöm. Starter Pack, ez volna? :-)
2.
2.
imchristailor
* A bevezetoben Sc3-at irtal.
1.
1.
imchristailor
Wowot kihagyasokkal evek ota tolom, a diablot casual szinten kitoltam, hearthstoneban legendary rank, az osszes adventuret real moneyval fizettem, hots-ban diamond rank. = no free sc2 for this guy :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...